fredag den 14. januar 2011

Gør livet levende - ha en affære


Hvis du ikke ved hvad du skal lave i weekenden, kan du jo altid få en affære.

'Du finder kun 100% ægte profiler oprettet af ægte mennesker', skriver de. Herligt. Ville da også nødig sidde på et hotel i Agent Provokateur fra top til tå, og der så kommer en Ork ind af døren.

Webstedets navn er Victoria Milan. Og allerede her er jeg for langt fra at logge mig ind, for jeg er kun kommet til spekulationer over hvorfor fanden det hedder det? Hvordan har de siddet til et idé møde og blevet enige om det navn? Var Victoria en slem skøge fra Milano, der blev låst inde i en tårn af vævet spaghetti?

Jamen om jeg fatter det. Men hvis du kaster dig ud i det, så vær rar at dobbeltjekke, at Jørgen nede fra Køge ikke har en kone, der er syg i roen og vild med at koge kaniner. Bare lige et tip.

5 kommentarer:

 1. Annamette jeg bliver nysgerrig nu... Er det din erfaring at sindsyge kvinder, der kan lide at koge kaniner er værre end Ulla fra kasselinjen i Føtex, eller skovens heks Herdis, der gør i det der woodoo? :)
  Jeg gad godt vide, hvem der tjener penge på andres egoisme!

  SvarSlet
 2. Fatter det heller ikke - og sige (igen): hvor ender vi henne?

  Bedre er det ikke blevet af at jeg nu har hørt en radioreklame for siden. Med ingen ringere end Dick Kaysø...????...Er han hot?!?!
  Jeg må være faldet af i svinget på et tidspunkt. Dick Kaysø???

  SvarSlet
 3. Hva fa'n Lotte B har du ikke set Krummerne???

  SvarSlet
 4. Ahh...mine unger er lige det mindste til Krummerne (2år+3mdr og 5mdr). Men - hmmm - jeg er med på at han er Krummefar, men måske det i virkeligheden nu skal tolkes sådan at Krummefar drømmer om en affære...jeg ser en nu drejning for den næste Krummefilm....

  SvarSlet
 5. Jeg var lige ved at køre ind i et stort træ, da jeg en morgen hørte radioreklamen for det omtalte websted - jeg troede helt alvorligt, at det var en vittighed!

  Det, der faktisk overraskede mig mest, er at det tilsyneladende er blevet så almindeligt og socialt accepteret at opsøge en affære, at man reklamerer for det i prime time radio - hvem skulle have troet det!

  Venligst
  Linda

  SvarSlet