mandag den 10. maj 2010

Straf

Helt ærligt. Nogen har læst mine indlæg om HT busser eller Metroen og nu bliver jeg straffet.

I morges da jeg stod ved det sædvanlige stoppested. På det sædvanlige tidspunkt. Med min sædvanlige barnevogn. Med Jeppe i. Ja så skete der det her:

Belært af tidligere buschaufføres anmodninger, gjorde jeg det T Y D E L I G T at jeg skulle med bussen. Ja man skulle jo nødig begå samme fejl to gange. Nå. Da jeg så skal til at få vognen op i bussen, så hæver chaufføren lige bussen. Så det derfor er lidt sværere at komme ind. Hvad fanden sker der for det????
Nå. Kommer ind og kan simpelthen næsten ikke hidse mig op over det. Altså come on. Jeg ER jo ikke ude på at genere nogen. Jeg parkerer vognen og går efter lidt tid op og viser mit kort. Her sidder et stk. saltstøtte af en chauffør. Han ikke så meget som kigger på mig eller mit kort, heller ikke da jeg vifter med det eller spørger om han ikke skal se det.

Jeg hører intet. Og jeg tænker: har jeg mon været for langsom til at gå op og vise kortet? Er han bange for at køre galt hvis han skal kigge? Er han sur? Over hvad? Idiot.

Helt ærlig HT, jeg er et kussehår fra at skrive et læserbrev til jer. Og det bliver ikke elektronisk. Eller pr. brev. Nej, jeg maler det sgu på jeres busser, mens I sover. Eller skriver det i VERSALER på jeres parkeringsplads ved hovedkontoret.

Whatch out, Mutter er gal nu.

8 kommentarer:

 1. Gør det! gør det! jeg skal nok betale din kaution :O)

  SvarSlet
 2. Jeg hjælper dig gerne, er selv så træt af fucking HT!!

  SvarSlet
 3. Fedt GRy, jeg ringer ;-)

  Fredrikke, skal vi missionere, eller lave en plan?

  SvarSlet
 4. Må jeg ile til med forslag om eventuelt at tatovere det i panden af idioterne?

  SvarSlet
 5. GOD IDÈ Linda, er vi ude i en Lisbeth Salander?

  SvarSlet
 6. Den chauffør må da have drukket panterpis lagret på spyttebakke, han trænger til nogle humørkurser, men bare fat malepinslen Annemette, jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
  God dag.
  Michael

  SvarSlet
 7. Panterpis, den var alligevel ny Michael, har ikke hørt det udtryk før. Men nuvel. Jeg er glad for opbakningen, stay tuned. Og tak fordi du smed en kommentar, ingen mand har gjort det før. Seså, nye læsere. Skønt.

  SvarSlet
 8. du kan vist sende det som sms - det gør jeg tit når jeg møder de sure chauffører i Movia og det er desværre alt for tit!

  SvarSlet