tirsdag den 18. maj 2010

Foredrag for digJeg skal holde foredrag sammen med søde Anna og vi skal snakke om Zen i et liv med små børn.

Jeg kan godt sige jer at vi glæder os. Det foregår i Pumpehuset i Kbh. og jeg håber da virkelig at vi ses.

Kommer du med? Det koster kun 80 kr. Og det er Børn i Byen, som arrangerer det. Og jeg lover at komme i mit pæneste tøj. Med neglelak og det hele. Bagefter skal vi drikke champagne. Det bliver da en fest.

Læs mere her.

12 kommentarer:

 1. Jeg kommer! Og jeg glæder mig! Helt vildt!
  Måske skulle man ofre lidt Zen på forskud og smide noget maling på de negle. Og finde et eller andet stykke beklædning, som man ikke ligner en flommet silo i. Det lyder allerede lidt som en fest.
  Er der børnechampagne?

  SvarSlet
 2. Juhuuuuuu, så kommer der da én ;-) Børnechampagne, nej jeg tror det er den ægte vare. Gud bedre det om ikke vi skal drikke alkohol den dag ;-) Vi ses!

  SvarSlet
 3. Der kommer to (tre, hvis babyer også tæller med!) for info om arrangementet dukkede op på det helt rigtige tidspunkt i et "nær-ved-afmatgsøjeblik" helt uden zen...

  Jeg lover også at komme i det pæneste tøj, men tvivler på, at der når at komme farve på neglene. Baby forstår i den grad at holde mig til (pver) ilden!

  /Anne, Amager

  SvarSlet
 4. Jeg skal også med, det har du lovet mig Annamette. Er der nogen, der vil sidde sammen? (Lea, du bliver nødt til at tage solbriller og barn med lyserød hat på, hvis jeg skal kunne kende dig igen;-)

  Kh
  Maren
  www.marensblog.dk

  SvarSlet
 5. Aiii - det gad jeg helt vildt godt komme med til... Men i KBH... Det er altså lidt langt lige at smutte forbi.
  Måske i kan gentage successen (for det bliver det helt sikkert) i jylland engang...

  KH Maria.

  PS. jeg kan ikke kommentere på din blog... medmindre jeg gør det anonymt. Men det er altså hende Maria der også kalder sig frk.fryd der skriver ikk.

  SvarSlet
 6. Nøj det lyder spas og godt... ville ønske jeg skulle med...

  SvarSlet
 7. Jamen Line, det skal du da ;-)

  Maria: Vi kommer til Jylland don't you worry ;-)

  Maren: Du er sikret en plads. Måske du kunne sidde på scenen og grine stort af vores lamme vittigheder.

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne sidde sammen, Maren - men hvis det indebærer at sidde på scenen, så skal jeg sgu' ud at have noget nyt pæneste tøj ;-)
  Hvis nu man lover at grine ALT for højt af ALT fra sin pind i salen?

  Jeg trækker desuden nogle andre chics med, så vi bliver mindst syv!!

  Maren: Babyen på knapt 3 er blevet for stor til at gide sin lyserøde hat, så hun bliver hjemme, og jeg er noget større end et frimærke i virkeligheden - du kan jo kigge efter hende den haltende gravide med trokanerbælte i stedet, så smider jeg en solbrille på og kigger efter dig.

  SvarSlet
 9. Men jeg kan da ikke tage til Italien i 6 dage, derefter til foredrag og så i bio med damerne aftenen efter... tror jeg altså ikke at min familie ville elske :-(
  Uhh luksusproblemer hva!

  SvarSlet
 10. Uhhhh...kan se at jeg skal tale pænt til min mor i telefonen i morgen, så hun kan babysitte den aften (når nu manden er rejst til Ungarn dagen i forvejen!!!). Det hér gider jeg rigtig godt!!! Fedt at I også gider...

  SvarSlet
 11. Juhuuu - så vil jeg glæde mig til det bliver Jyllands tur :-)

  SvarSlet
 12. Kommer I evt. til Odense en dag?
  KH Cristine

  SvarSlet