onsdag den 5. maj 2010

Me and EddieNu da jeg har været til mit første løbe-løb, uden at træne til det, vil jeg lige poste et indlæg om en lidelsesfælle: Eddie Izzard. Stand-up transvestit, en af de sjoveste mænd på kloden, som besluttede sig for at løbe 1000 miles for velgørenhed. Ét marathon om dagen, 6 dage om ugen i otte uger. Det er rundt regnet 40 marathons. 40. Og han havde sådan set ikke tænkt sig at løbe dem på et år. Eller mere. Næh, han ville løbe et marathon om DAGEN.
Han er helt utrænet. Lidt flommet, og nægter at spise til formålet. Han har sin egen isvogn, med sig rundt, så han kan stoppe i de forskellige byer han kommer til og spise en softice, og servere for dem der er kommet for at kigge på ham.

Det er slet slet ikke måden at gøre det på, men helt fantastisk at se hvad kroppen er i stand til. Selvfølgelig får han skader undervejs, og vabler og det der er værre men han er så instillet på at gennemføre, at vi andre kunne lære noget. Ikke om at presse sig selv så vildt som han gør, men om indstilling.

BBC har lavet en fantastisk dokumentar om det, og du kan se første klip her. Den er ikke vist i Danmark, så ligenu findes den kun på You Tube, men når du har set dette klip, så går du videre til den næste, som hedder Season 1, Episode 1, 2 of 6. Derefter går du videre til 3 of 6 osv. Der er 6 i alt. Den jeg har postet her er 1 of 6.

Watch and learn. Og bliv underholdt.

3 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig målløs! Og har for måske første gang i mit liv fået lyst til at løbe....
  Fyyyhhh

  SvarSlet
 2. Helt vildt og vildt fascinerende :-)

  SvarSlet
 3. Har nu set hele serien og han er da helt utrolig, og sjov. tak for tippet, det ansporer

  SvarSlet