onsdag den 12. maj 2010

Regnvejr

Hold kæft hvor noget fesent vejr. Og hvor er jeg dog bare i et fesent humør. Det var da helt vildt.

Min morgen ligner alle andre morgener det sidste år. Samme kopper. Samme havregrødstallerkner. Samme tøj, der ligger og flyder efter morgenens eksplosion af børn og ud-af-døren-stemning. Vi havde ikke en travl morgen og alt var rimelig roligt akkompagneret af Kaspers linde strøm af bandeord, som han er temmelig passioneret omkring. Mildt sagt. Men alligevel. Så sidder jeg her og glor ud i luften.

Drømmer om at nogen kommer og siger: 'Hey, du ligner sgu da en der kunne trænge til en million af hygge dig for', eller 'skal du ikke shoppe lidt i dag' eller 'vil du ikke være med til det her vildt fede projekt'.

Måske er det bare det med barsel. At man hele tiden SELV skal sørge for at tingene sker. At man kommer ud. At man hygger sig. At man får kontaktet dem, der kan gøre ens dag bedre. At man tager til noget rytmik for at opleve lidt. At der bliver ryddet op. Find selv på flere.

Der er ligesom ikke en der lige siger noget sjovt, altså ud over ham kollegaen jeg har som konstant griner tandløst. OG skider i bukserne og sutter på mine mobil telefon. Eller en der kommer med en kop kaffe. Eller noget jeg skal læse, eller en jeg skal ringe til.

Måske har jeg bare fået barselskuller?

12 kommentarer:

 1. Det lyder lidt som barselskuller...Kan du så få sat noget rock på anlægget og ryst noget røv...

  SvarSlet
 2. Søndag! Dig, mig, Vigga og Kasper? Skal vi finde på noget?

  SvarSlet
 3. Jeppe...! Mente jeg - men det kunne da også være Kasper, eller begge!

  SvarSlet
 4. Vil du låne vores babyjogger? Så ka' ham den tandløse se ud på regnen, mens hans alt for badass mor hjerner Amager rundt.
  Ellers har du da en slags projekt, når du lige om snart skal underholde fx mig og en stak andre kvindfolk sammen med den gode Skyggebjerg - men det er måske forberedt for flere uger siden? Anyways så glæder jeg mig sindssygt!
  Og stikker fingrene i ørerne omkring barselskulleren, fordi jeg ved, at jeg vil være der om et halvt år allerede ...

  SvarSlet
 5. hej - jeg er sgu da klar på noget shopping i næste uge. var lige på la glace og i illum i går m. barnevogn - totalt oppe at køre over det bagefter! så for fedt!

  kh ammende louise - nu skrivende med én hånd

  SvarSlet
 6. ps. skylder dig også et par gravidbukser - ligger her på min stol ...

  SvarSlet
 7. Jeg er SO there...!! Tror det hænger sammen med regnvejret - jeg følger mig indespærret med to sindssyge bavianer, der i dagens anledning ikke har lyst til andet end at hænge på mig og desuden kun powernapper en halv time af gangen - STOOOOP og giv mig solskin!!!

  SvarSlet
 8. Gå ud op hop i vandpytter i nattøj og røjsere. Hop så hårdt og højt du kan, så kommer du ihvertfald til at grine :o) det kan gøres nu og her, det er gratis og det kan kun gøres når det er møgvejr. Ud med armene og snur rundt et par gange også, så skulle den være der! :o)

  SvarSlet
 9. Så er det da så ualmindelig heldigt, at du skal ud til mig og spise dejlig mad, drikke hvidvin og store drinks i aften. Og du har endda chauffør på, hører jeg.

  Vi skal nok få humøret op på et 10-tal :-)
  Glæder mig i hvert fald til at se dig!

  Knus Lone

  SvarSlet
 10. Jeg må tilstå, at brownie og varm kakao, efter en tur i svømmeren, har hjulpet her. (hvaffor en kur?!...)

  SvarSlet
 11. Jeg tror altså ikke det alene har noget med barsel at gøre, jeg har ihvertfald sjælendt oplevet at nogle kom og bevist gjorde dagen underholdende for mig, du må selv spænde hjælmen Annamette og finde på noget, det er sådan at hvis man overlader underholdingen til andre misforstår de ofte hensigten og der sker intet sjovt, sæt noget Red Hot Chili Peppers på anlægget og du kan garanteret ikke stå stille, det er da altid en begyndelse.

  SvarSlet
 12. Hejsa!
  det lyder som en akut omgang af barsels-kuller, og det er et sundt tegn paa at du er ved at vaere klar til at vende tilbage til den verden du kom fra og holdt pause fra! Der er INGEN vej uden om!
  Jeg husker tydeligt da det skete for mig, og jeg gik igang med et lidt haabloest projekt som ingen rigtig fremtid havde, men som tvang mig ud i at laere et nyt computerprogram at kende, som laerte mig at tage billeder bedre og som fik mig i kontakt med mennesker som ikke havde noget med mit barn at goere. Jeg kan huske det lille 'blitz' jeg foelte i min hjerne og glaeden ved at genopdage en masse jeg ikke havde taenkt paa laenge!

  Lad mig straks tilfoege at SHOPPING ER IKKE LOESNINGEN, men blot en sten paa vejen. Det er hjernen der skal stimuleres! Og please tag det ikke som om at jeg synes at der ikke er passioneret stimulation i barsel (holdt selv barsel i 18 maaneder med vores datter). Men der er noget virkeligt fantastisk i at kunne fremvise det man har lavet i loebet af dagen, at der er en der har sagt man er god, at man har laert noget som nyt som man allerede glaeder sig til at bruge dagen efter osv! For ikke at snakke om betaling for det man laver!

  Stort knus herfra!
  Mx

  PS: er dog aldrig kommet op i det gear igen som jeg var foer min graviditet, det var jo sindssygt!!!

  SvarSlet