torsdag den 29. april 2010

Ironmom strikes back

Jeg ved ikke om det var varmen, fuglene, knækbrødet, hjemmebagte boller, eller min lidt BS agtige I-just-do-no-crap-attitude, der gjorde at Jeppe, Kasper og mig havde en aldeles sjov og hyggelig biltur til Ålborg. Hyggelig. Og sjov. Og fornøjelig.

Jamen det havde vi. Ingen sure miner. Ingen gråd. Lortebleer, åh jo, men bad jeg ikke om at det måtte ske synkront? Det tror jeg nok det gjorde. Og det gjorde det. Men de sked begge i bleen, lige som vi rullede kareten ind i bane 25 og fik plads liiiiige undenfor toiletterne. Hvad mere kan en mor ønske sig? Ja det skulle da lige være et totalt rengjort toilet og lækker pusleplads, hvor der var dejligt varmt. Detalje for nogen. Alting for mig. Jeg elsker allerede Molslinien. Især for deres slogan, som alle færgetyperne bærer på deres jakker: 'Er du træt af Fyn?' Hahahaha, det er sguda sjovt. Altså ikke fordi der er noget i vejen med Fyn, eller Fynboer. Fyn er fin, bare man slipper for at køre over den når man skal til fastlandet.

Men unger sov på de rigtige tidspunkter, åd uden at spilde over det hele og ingen trafik.

Og fordi jeg har skrevet det, så vågner Jeppe med garanti kl. 4 et eller andet og Kasper bliver verdens mest umulige unge i morgen.

Den tid, den glæde.

1 kommentar: