søndag den 11. april 2010

Blogger-ro'las

Og sådan ser det ud, når seje damer fra blog-land er på rulletur. Med brede smil og kaffe. Og det var så hyggeligt.

Der blev gået til stålet på banen, det gjorde der altså. Men om jeg fik kameraet op? Nejda. I må nøjes med min hjelm og håndledsbeskyttere.

Vi arrangerer snart en tur igen for nogen glemte jo at komme og lå og dangderede den på sofaen.Lykke med roller-attitude bag en cool brille. Og som Lykke altid slutter sine indlæg af med et spørgsmål, kan jeg bare spørge: ser hun sej ud, damen? Det tror jeg nok hun gør.


Søde Rikke med lidt mere ondt i røven end vi kan se. Godt kørt! (og ps. Rikke faldt altså ikke, men koncentration kan godt sætte sig i røven).


Karina med det velfortjente stykke gulerodskage. Jeg siger jer den dame har nosser. Ikke nok med at hun er flyveleder. Altså flyveleder. Hvor sejt er det lige? Selv siger hun, at det altså ikke er noget særligt, men vi ved jo godt at hun er omgivet af Top Gun agtige typer i uniform, mens hun står og drikker kaffe og er vigtig, mens der flyver jetjagere om hovedet på hende. Nåmmen inden hun troppede op, så havde hun da også lige være ude at løbe OG badet i havet.Queen of The Sweet Spot, Laura, med one hell of a bad-ass cookie. Vi gik allesammen i sukkerchok efter een bid. Laura var SÅ! modig i dag. Og har al mulig grund til at klappe sig selv på skulderen.

8 kommentarer:

 1. hovhov det gik min næse forbi - hvis i gør det igen r jeg på for har inliners der kalder i kælderen og Ælsker Foodshop 55...

  SvarSlet
 2. Du skal være så velkommen Frk Munk. Jeg skrev et indlæg om det i går morges, men det var nok liiiige en tand for tæt på deadline.

  Hold øje med næste tur ;-)

  SvarSlet
 3. Hold nu kæft. vi får jo de strammeste baller i 2300. Vel og mærke når undertegende kommer op og rulle mere end 2,3 km i timen. Tak min søde fordi du får os ud og lege. k/ L

  SvarSlet
 4. Jeg prøver ikke at være spor bitter over, at jeg er rigeligt gravid lige i opstartssæsonen ... For ikke nok med, at mine baller kun bliver længere og længere, så kører I andre maratons på de skøjter, før jeg kan køre 2,3 km/t, når jeg ikke detager på Fuhrmanns skøjteskole.
  Seje damer sguda!!

  SvarSlet
 5. Det var da vist en fest. Skønt.
  Jeg holder øje med næste tur, og så kan Lea, andre "runde" rullere og jeg tage "begynder-sporet" ved den lejlighed.

  Jep.

  /Anne

  SvarSlet
 6. Ja det var super hyggeligt, ser frem til næste gang:-) Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Ih altså, der mangler jo lige mig på et billede der. Kan vi ikke aftale at næste rulle-date IKKE bliver en weekend hvor min skøre husbonde er på bornholm og skyde fisk under vandet med en harpun? :-)
  Knus Anna

  SvarSlet
 8. Ja tak, melder mig også under fanerne næste gang. Har lige købt et par lysegrå ruskind m lilla sidebyside og har kun været nede og kysse asfalten een enkelt lille bitte gang.
  Skal da også helt klart have den dersens gulerodskage dér!
  Glæder mig :-)
  Katrine

  SvarSlet