tirsdag den 20. april 2010

Molbonyt (bedre kendt som Metronyt)

Det er ved at være noget tid siden, at I har hørt om de horn jeg har i siden på min ellers så elskede Metro.

Men hør lige her. Det her er simpelthen så papnæse-idiotisk, at jeg ikke kan holde mig fra at skrive om det mere. Det er så dumt. Fik jeg sagt dumt?

Ham der i sin tid har bestilt elevatorer til hele fucking Metrosystemet, har i dén grad sprunget den side over i elevatorhåndbogen for dummies, der omhandler sensorer.

Det er nemlig sådan, at når solen skinner på Sundby st. og klokken er 16.30, så kan dørene ikke lukke. Den står nemlig og stråler direkte ind på sensorerne, som så tror, at der er folk på vej ind og derfor står dørene og klaprer ud og ind. Hooooooold nu kæft.

Men den kloge narrer som bekendt den mindre kloge og en dag, da jeg demonstrativt stod i elevatoren med unger ud over det hele, kom den næste Metro rullende forbi, og lige i det, den holder stille i nogle sekunder, så lukker dørene. Og hvorfor? Fordi så skygger Metro-toget for solen.

For satan, hvor er jeg klog mand. Cavling pris coming up.

Nåmmen, siden den dag, har jeg fået adskillige medpassagerer til at stå 10 cm. foran døren med armene op over hovedet indtil dørene lukker. Jeg siger jer det er sjovt. De tror jeg har skjult kamera med. Kasper er holdt op med at spørge, hvorfor manden står så mærkeligt. Han ved nemlig godt, at mor har fat i den lange ende.

Reaktionen er næsten altid 'det var satans' og jeg gnækker og bliver et lidt bedre menneske ved at narre HELE Metroselskabet.

De skal sgu ikke løbe om hjørner med Mutter.

12 kommentarer:

 1. Det er SJOVT!!!
  (Læser I med, inde hos Metroselskabet???)

  SvarSlet
 2. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!
  Gad jeg egentlig godt se live - og ikke bare inde i mit eget hoved. Du må ha' en helt særlig charmerende spørgeform, siden du rent faktisk kan få folk til det. Jeg er imponeret.

  Tak for herligt læsestof :)
  /Maja.

  SvarSlet
 3. Hahahahahahahahahaha Tak for et godt godnat grin hold nu op hvor morsomt.

  SvarSlet
 4. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, det er fanme morsomt, tak for et godt grin, og ikke mindst tip til at få elevatoren på Sundby st. til at virke hvis man skulle have et ærinde i nærheden en dag.

  SvarSlet
 5. Ej hvor morsomt...og et syn for guderne sikkert. Kæft det gad jeg godt at være vidne til!!

  SvarSlet
 6. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, bliver nødt til at tage en kande te med en dag og opleve hele seancen live. PRICELESS

  SvarSlet
 7. Hovsa, der døde jeg sgu af grin ...

  SvarSlet
 8. Er du færdig hvor skriver du altså bare godt! Du er blevet min overspringshandling, hvilken bringer dig lige op på linie med kagebagning og livsnødvendige ture i netto. Det er stoooore sager!

  Tak for et godt grin :)

  SvarSlet
 9. Shit - du er jo genial Annamette! Og tillidsvækkende åbenbart, når folk disker op med sære stillinger for at hjælpe hende med ungerne og vognparken ...

  SvarSlet
 10. HA HA HA det ville jeg godt se:-)

  SvarSlet
 11. Ret fantastisk! I new Delhi har et danfk firma bygget en enorm metro på to år. Den kører uden forsinkelser etc har jeg ladet mig fortælle! I kaotiske Indien??? Og her sidder jeg fast hver eneste gang jeg vover mig ned i den...

  SvarSlet