tirsdag den 6. april 2010

Back on track

For syv satan, hvor var den påske lang. Men sådan er det vist med opstandelse, man kan åbenbart ikke lige rejse sig op. Nejnej, så skal der festes og snakkes og ædes og man skylder på kontoen for at have været død, så der skal også holdes en efterfest...yada-yada-yada.

Har flere gange været ved at flygte ind i bloggen for at få luft. Men nu ville jeg lige prøve at se hvordan det var at holde ferie fra den. Det var ikke fedt. Man bliver tyk bag ørene - som man siger, og jeg er nærmest ved at få syre i fingrene af at skrive hurtigt.

Desværre er det en af de dage, hvor to-do listen er længere end dagen, og eftersom jeg endnu ikke har ryddet morgenmaden af bordet. Eller ryddet dynerne væk fra sofaen, eller været i bad. Eller fjernet bare noget af det legetøj, som langsomt har sneget sig ind i stuen hele påsken. Ellers fejet to afgnavne Hay kataloger op. Ja så er jeg allerede bagud.

Til gengæld har jeg gode intentioner hele vejen igennem. Og om lidt booker jeg tid til en tatovering. Jooo, det gør jeg.

2 kommentarer:

  1. Hvem er det også der har bestemt at dynerne ikke må ligge i sofaen? Eller at morgenmaden ikke må stå på bordet til man skal bruge bordet næste gang? Så nej, du er ikke bagud - for det bestemmer man vel selv hvornår man er :-)

    SvarSlet
  2. Missed you!
    Og elsker i øvrigt det strandede briotog i havregrøden!

    Tatoo-you!

    SvarSlet