onsdag den 28. april 2010

Tilbage fra fremtiden


Så kunne jeg være her igen. Jeg har været på strækmarch. Ude i det der liv andre lever og ordne. Dingen und sachen.

Sagen er nemlig den, at jeg sjældent når hjem på en 2-zoners billet med Jeppe på slæb og jeg er altså heller ikke blevet klippet siden efteråret 2008. Ja det er rigtigt. Og da jeg sagde det højt nede i frisørsalonen i dag, så grinede alle. Meget højt. Jaja, svarede jeg, men I skulle fandme bare vide, hvordan det er at kaste op i 60 uger de seneste 3 år.
Nååå, så kunne det nok være de fik næsen ned i Se& Hør igen. Indtil jeg kom i tanker om at jeg ikke havde fortalt hvorFOR jeg dog havde kastet så meget op. Og de sekunder der gik før jeg fik fortalt at det var fordi jeg led af svær graviditetskvalme, så kunne jeg jo ret beset være VIP medlem af AA-klubben.

Men helt ærligt. Det holder sgu da heller ikke. Fra I DAG vil jeg aldrig aldrig mere have dårligt hår. Så er det sagt. For se hvor pænt det blev:Hvor var det jeg kom fra? Nåjo. Den virkelige verden.

Jeg hyrede svigermor over og så har jeg givet den gas de sidste tre dage. Jeg har shoppet. Sådan rigtigt. Købt rigtigt tøj. Ikke Liberty bukser. Men selvsiddende strømper fra Woolford, neglelak, fede t-shirts, en jakke, strømper, en kjole mere, og så kaffe uden afbrydelser. Oh hvilken fryd.

Jeg har også været på kursus. Jeg går nemlig til Business Bootcamp hos de lækre kællinger: Mette og Pernille. Og jeg lover jer det er godt. For i hede hule helvede man lærer noget. Åh der er så meget jeg kunne fortælle, men det kræver et blog-indlæg for sig. Og det får I.

Bare ikke nu. For i morgen går turen til Jylland. Up north. Og jeg skal selv forestille mig at køre med ungerne derop. Altså som i: alene i bilen med ungerne. Vi skal med færgen, og have madpakker, og jeg kan ligenu ikke rigtigt forestille mig andet end at be til en eller anden om at det vil gå smertefrit. Og skal der være lortebleer, så lad dem for guds skyld komme synkront. Tak.

I hører nærmere.

8 kommentarer:

 1. God tur - jeg krydser for synkron bæ!
  :-)
  Og mht. håret - du er ikke den eneste! Mit hår har ikke set en saks siden juni 2009... skulle der være nogen der griner, trækker jeg så kolik kortet frem og så kan det være de kan få deres næse ned i Se & Hør igen :-)

  KH Cristine

  SvarSlet
 2. Fremtiden er stor - bilture med en voksen og flere børn et nødvendigt onde, hvor de altid sover for lidt og skriger (og skider) for meget. I det mindste ser du godt ud når du ser dig selv i bakspejlet...

  SvarSlet
 3. Det er blevet rigtig pænt :-)
  Har selv lige stået i samme situation, og da frisøren så mit hår med de endeløse spaltede spidser, var hun lige ved at opgive igen :-)
  Men klippet blev jeg og i processen også et andet menneske. Der er ikke noget som nyt hår.

  SvarSlet
 4. Nææ, hvor nydeligt. Ingen klump-i-nakke-fuck-det-lorte-hår mere?
  Og hvad med pandehåret? Turde du indrømme, du selv har klippet det?

  SvarSlet
 5. Come on - vi andre er grønne af jalousi - tell us about it...
  MEGASNYD :-S

  SvarSlet