tirsdag den 11. august 2009

Vild med talent

I går var jeg til foredrag med Julia og med en af mine ældste veninder Mette og en af de nyeste bekendskaber Pernille. Lækre damer over hele linien. Ved siden af mig sad mit allernyeste venskab, nabo Laura og ved hendes side også et nyt bekendskab, nemlig mor-blogger Line. Jamen hvor heldig har man lov at være? At kende så dejlige damer.

Det handlede om PR, og succes for selvstændige damer. Jeg er ikke selvstændig, men derfor var det en super inspirerende bølge at ride med på et par timer. Så i dag, hvor mine plukveer har hamret mig i gulvet, ligger jeg og drømmer om hvad jeg skal være når jeg bliver stor.

Og jeg er nysgerrig. Hvad drømmer du om?

12 kommentarer:

 1. Tillykke med de dejlige damer. Min mor siger altid, at man kun har dejlige mennesker i sit liv, fordi man selv er dejlig. Det tror jeg, er sandt. Hvad drømmer jeg om? Jeg drømmer om at finde en balance mellem arbejdsliv og familieliv. Og om at finde et job, hvor jeg kan skrive, lege, drømme og udvikle. Om jeg har evnerne og drivet, tvivler jeg nogle gange på. Præcis hvad det skal være aner jeg heller ikke, så indtil jeg finder ud af det, må jeg nøjes med det, jeg har. Men jeg ELSKER at drømme og få idéer. Måske kan man få andre til at udføre nogle af dem :-D. Hvad drømmer du om?

  SvarSlet
 2. Du ER da selvstændig, så vidt jeg ved??? Jeg nyder da i hvert fald godt af diverse fra din selvstændige pen... Ja, min drøm handler også om at få job og liv til at gå op i højere enhed – lige nu drømmer jeg faktisk en del om bare at være hjemmegående og nippe roser, male sjove loppefund og læse bøger. Men det er vist bare, fordi jeg p.t. har så travlt, at jeg halser af sted efter mig selv. Men det holder ikke i længden, ved jeg også godt ... Ellers drømmer jeg generelt bare om kærlighed og frihed og rejser langt ud i den smukke verden.

  SvarSlet
 3. Jeg drømmer om at være min egen chef, få biksen op at køre så jeg kan leve af den. Så kan jeg få rammerne herhjemme til at hænge sammen, med nærvær, overskud og tid til at være mor til to små størrelser, en god kæreste og en god veninde.
  -og jeg er helt indebrændt ærgelig over ikke at have været med til det foredrag. Kunne da være SÅ hyggeligt lige at møde jer skønne kvinder også.

  SvarSlet
 4. Louise N. Det lyder som dejlige drømme, og nogle gange vd man ikke helt hvordan de kommer til at hænge sammen, men selvfølgelig har du evnerne til det du drømmer om. Det tror jeg kommer helt af sig selv. Jeg elsker også at dagdrømme. ;-)

  Louise: Ja selvstændig, tja tjo, ikke på den der business måde, så skulle jeg nok sprøjte nogle flere fakturar afsted. Men har da helt klart nogle planer på tapetet, som jeg håber barslen kan gi mig til til at udvikle på eller sat i søen. Og jeg kan bare så godt følge dig i den der travlheds strøm man bliver fanget i, især i dit job, det er nogle gange bare pik hårdt, med et lille barn. Deadlines rimer bare ikke så godt på flow og børnetid. Men du er knaldgo' så jeg glæder mig da til at se hvad det næste bliver ;-)

  The Green Factory: Jeg er sikker på at der kommer en anden gang, faktisk er vi nogle, der mødes allerede på torsdag næste uge på Bryggen, hvis du vil med der?

  SvarSlet
 5. Jaaah, det vil jeg gerne. Rigtig gerne :) Vidste ikke at der allerede var sat en dato, hvornår mødes I?

  SvarSlet
 6. Jeg var til same foredrag og nød som du at ride med... Er heller ikke selvstændig og drømmer om at finde ud af om jeg egentlig gerne vil være det. Derfor er det så dejligt med gode kraftige spark i den dertil indrettede. det giver ihvertfald drømmene lov til at kigge frem.
  Kærlige tanker til dig og din store mave - Anne Marie

  SvarSlet
 7. ja, jeg var også til Julias foredrag i mandags. Spændende med hvad du får søsat under din barsel, Annamette, jeg synes nemlig jeg kan huske en ret lang liste af drømme fra Pernilles "Udlev din passion" :-) Personligt håber det er noget med de børnebøger - der mangler gode!
  Nå, jeg drømmer om at få godt gang i mine forretninger (og jeg er godt på vej, man må godt prale lidt ik' ?) zoneterapi til børn (www.annaszoneterapi.dk) og hjælp til mange forældres største issue "Hvad skal vi ha' at spise?" inspiration, opskrifter og madplaner til sund og lækker familiemad, både på min blog, og derefter en webshop der er under opbygning, og lige om lidt bliver blazing amazing! (jeps, ingen jante her)
  Til slut vil jeg lige tilslutte mig Julia: Der er sgu ikke nogen Fede John over dig, Annamette!
  Kh. Anna

  SvarSlet
 8. Haha Anna, ja den liste var den redigerede udgave i Pernilles bog. Så I siger bare til, hvis I skal låne en idé.

  Og zoneterapi til børn er da en så fed idé, og jeg ville elske at sætte tænderne i bogen, hvad skal vi spise. Men det lyder da som om du er godt på vej allerede, jeg vil glæde mig til at se det hele :-)

  Tak for kompliment. Jeg havde også bedt fede John om at blive hjemme den aften, han kan jo ikke altid komme med. Til gengæld fik jeg gnavesår på mit lår fordi jeg havde taget en nederdel på. Nice!

  SvarSlet
 9. Kære Annamette.
  På tredje døgn sidder jeg nu og tænker over dit spørgsmål. Hvad drømmer jeg om? Alt Alt for svært. Ingen svar i sigte. Faktisk lidt ærgeligt, for det ville jo nok hjælpe en del på målrettetheden hvis jeg vidste hvad drømmen var. hmm. Og hvis selvtilliden var i orden... kender i slet ikke det med at man faktisk bliver lidt i tvivl om man ejner sig til andet end amning...?

  SvarSlet
 10. Line: Jeg lider desværre selv af storhedsvanvid og tror jeg kan alt. Ikke altid den bedste cocktail ;-), men hvad hvis du havde 10 mill. på kontoen, hvad ville du så lave? Når du altså blev træt af at drikke kaffe og shoppe lækre silkebukser. Think about it.

  SvarSlet
 11. tja, man bliver vel aldrig rigtig træt af silkebluser...
  Enten ville jeg købe drømmehuset, eller også ville jeg jo nok gå fra jobbet og gøre 'noget andet'... noget med tegninger, tekst, mønstre og mennesker. Hvilket jo alligevel ikke er så langt fra det jeg gør nu, når jeg ikke er på barsel.
  Desværre har jeg ikke 10.000.000...

  SvarSlet