torsdag den 6. august 2009

2300 Happiness

I går eftermiddags sad mig og Kasper på græsplænen derhjemme med hver vores is. Kasper med tynde hvide ben, og mig med tykke hvide ben. Vi ventede på at høre fra Riget, hvor Thure lå og rumlede i en MR-scanner.

Forbi kommer genbo Laura, som jeg aldrig har snakket med, men som dukkede op her på bloggen. Og det er sgu da mærkeligt. Vi har boet mindre end 30 m fra hinanden i 2.5 år og så skal vi finde hinanden på nettet. Nå. Men søde Laura kommer som sendt fra himlen denne eftermiddag og siger de ord der bare lige er brug for: "vil I ikke med over at have en kop kaffe." Og det er da lige det vi vil.

Et minut bliver til timer og Thure ringer med den glædelige nyhed, at han er blevet udskrevet fordi scanningen ikke viste tegn på noget alvorligt. Pludselig sidder vi; Thure, Kasper og mig i det her fantastiske hjem, beboet af 3 fantastiske mennesker, som serverede ligeså meget hjerterum som lækker aftensmad.

Jeg kom først hjem kl. 22.30 med en smag af taknemmelighed i munden. Nogle gange får man bare præcis det man har brug for. Og mere til.7 kommentarer:

 1. Yæs, man gør så, og tillykke med det. Og det hele. Det er gode nyheder, og mor her holder stadig på en afklemt nerve (hrmhrm, lommedoktor!) eller noget andet mildt og uffarligt. Dejligt med søde naboer, det gør livet lige den anelse federe. :)

  SvarSlet
 2. ja gu gør det så. Ved du hvad jeg sætter også mine penge på noget med en nerve. Tak for den Dr. Lomme ;-) Vi må have gang i noget body sds tror jeg.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor lyder det bare virkelig hyggeligt med uventet nabohygge. Og TILLYKKE med, at I har Thure hjemme igen, og at scanningen ikke viste tegn på noget alvorligt.

  SvarSlet
 4. Tak Louise, vi er også glade. Nu skal en rygmarvsprøve i dag så bare vise tegn på ingenting også.
  Glæder mig til vi ses på Bryggen d. 20.

  SvarSlet
 5. Dejligt at i har ham hjemme igen! Og sikke en dejlig nabo :-)

  SvarSlet
 6. Ja, der er kaffe på terrassen nu hvis du har lyst :-). Glæder mig til at høre hvordan det går med ham.

  SvarSlet
 7. Jeg håber, at rygmarvsprøven i dag og viste sig at gå fint. Sådan SKAL det jo bare være. Altså godt. Og jeg glæder mig også til den 20.

  SvarSlet