søndag den 23. august 2009

Lige oppe over


Alting er stille og roligt herude på Amager. Solen skinner, luften er klar og Kasper og Thure er taget på herretur til Islands Brygge. Der var nogle sten de skulle have kastet i vandet. Den slags skal jo passes.

Imellemtiden prøver jeg mentalt at forberede mig på i morgen kl. 7.30, hvor vi iført hospitalsunderhylere og morfin, får Jeppe ud.

Jamen jeg fatter det ikke.

Altså jeg kan bare ikke få ind i min skal, at jeg ikke skal igennem omgang psyko-veer og ditto psyko ondt i røven bagefter. Jeg forstår det ikke. Jeg forstår ikke at han er færdig, og at han skal ud. Lige om lidt.

Vi var til infomøde i fredags, sammen med de andre fra 1.B, og sad på snorlige rækker som om det var første skoledag. Matematikbøgerne var bare skiftet ud med pjecer, i stedet for slik fik vi piller, og i stedet for en navneleg fik vi allesammen taget blodtryk og skulle tisse i en kop. Sidst, men slet ikke mindst fik vi et shaving kit, for medmindre man vil have lavet en brazilian med det tape, der kommer til at sidde over syningen, så var det på anbefaleren, at vi ligesom selv får styr på sagerne inden ankomst til stue 9. Jordemoderen blinkede iøvrigt ikke et sekund af distræthed, da hun kiggede alle fædrene i øjnene, og sagde at de skulle hjælpe til. Vi kan jo dårligt selv se hvad der foregår. Jamen det havde hun da ret i og hvem gider at have en spejlvendt brazilian? Velkommen til de voksnes rækker.

Nå. Men jeg synes altså virkeligt også, at det er mærkeligt, at når Overlæge Yvonne står op i morgen tidlig, så skal hun bare på arbejde, og stikke en masse kvinder i ryggen og sørge for at et bliver gjort ordentligt. Hun kan tage sig en kop kaffe indimellem, mens vi andre skal tage os af et menneske. Et helt menneske. Og dem kan man, så vidt jeg ved, ikke komme sukker i og røre rundt og nyde, mens man læser i et blad. Eller kan man? Det kunne man måske godt. Bortset fra det at røre rundt.

Nå. jeg vil stoppe for nu og lade dette indlæg være det sidste inden jeg vender tilbage som mor til to. Jeg har nemlig lige set at Ikea holder søndagsåbent. Og der kunne man jo godt lige stikke forbi og fejre over en kødbolle, at det i mindste ikke kommer til at føles som om, jeg igen, skal presse en komplet PAX serie ud af røven........og så kunne jeg jo også lige købe et kludetæppe, og en ekstra skohylde, eller et lille skab. Vi mangler sgu da også en fir..... Enough! Stop! Nu går jeg i bad. Det gør jeg.

Till then, vi ses! Jeg vender tilbage med en baby.

15 kommentarer:

 1. Hvor vildt at tænke på, at de kan komme på bestilling :-) Du skal have så meget held og lykke i morgen. Mon sommerfuglene flyver ud, når de åbner til guldklumpen??

  SvarSlet
 2. Endnu engang pøj pøj med imorgen:-)
  Og husk I sender bare sure kat på visit hos Liva hvis han, eller I trænger til det...


  Iøvrigt en dejlig blog, som jeg sad og sugede i mig til 02.00 i nat:-) - venter spændt på næste indlæg...

  Kh
  Signe

  SvarSlet
 3. På forhånd tillykke - det er sgu et mirakel og i morgen vil jeg tænke på, at endnu en af slagsen kommer til verden med et smil på læben. Der er ikke meget her i verden, der er så vidunderligt, som en nyfødt baby. Misundelig - ja lidt;)

  SvarSlet
 4. Lisbeth: Ja det er et meget mærkeligt firma. Jeg håber rummet bliver fuld af sommerfugle, når han kommer. Det ville stå godt til de lidt koldere fliser ;-)
  Signe: Hvor hyggeligt at du er med her også. Jeg vidste ikke om du kendte til den ;-) Vi sender sure kat ned, hvis han trænger til et knus eller noget leg. Hihi.
  Lykke: Tusind tak. Jeg vil tænkte på miraklet, lige nu fylder selve indgrebet selvfølgelig en del. Men nyfødte babyer er bittesmå stjerner. Og duften..uuuhm ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Annamette

  Sidder med et stort smil på læben, for hvor skriver du bare godt :-)

  Rigtig meget held og lykke i morgen. Planlagt kejsersnit eller ej så er en lille nyfødt baby et mirakel. Jeg er sikker på, at både mor og far kommer til at knibe en lille tåre, når det hele er vel overstået.

  Kærlig hilsen
  Jette

  SvarSlet
 6. Sender tanker over gården og op på 3. Håber du får sovet og holdt dine mænd lidt i hånden inden det går løs. Jeg ved det bliver den fuldstændigt rigtige måde Jeppe kommer til verden på. Jeg kan faktisk næsten ikke vente med at se ham... Masser af kærlige hilsner/ Laura. PS: er neglelakken tør?

  SvarSlet
 7. Nårh ... jeg kan fuldstændig mærke i min mave, hvordan du må have det lige nu. Jeg genkender følelsen lige med det samme. Nå - men altså alt mulig held og lykke med modtagelsen af dit lille nye barn. Det bliver fantastisk!

  SvarSlet
 8. Årh altså,så er det nu. Hvor bliver det stort og rørende og spændende. Pøj pøj med fødsels, mødet mellem brødrene og alt det andet, der kommer til at ske de næste par dage. Jeg sender dig mange tanker fra nu af, og til vi hører fra dig igen. Tænk, i morgen ved denne tid, er du mor til hele to dejlige drenge. Det er overhovedet ikke så dårligt endda, ved jeg af erfaring :-D. Kh. Louise

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare stort! Det er så vildt at vide at nu er det lige snart nu. Mange tanker og pøj pøj herfra, jeg glæder mig til at høre fra dig igen. Tænk altså, lige snart mor til to skønne drenge, det er da fantastisk.

  SvarSlet
 10. tak alle dejlige mødre, nu drager vi afsted. Nervøse og spændte. Men glade. Og forventningsfulde. Og alt muligt. ;-)

  SvarSlet
 11. Kære Annamette.
  Nu er han kommet ud :-)
  Tillykke med ham!
  Glæder mig til at han bliver vist frem.
  KH Line

  SvarSlet
 12. På nuværende tidspunkt sidder du helt sikkert med det mest vidunderlige lille barn i armene, og glæder dig over at have skabt endnu et lille liv. Mange gange tillykke med ham. Håber at både mor og barn har det rigtig godt efter omstændighederne.

  @nj@

  SvarSlet
 13. Hov - sendt lige en kommentar til dit indlæg om reklamer, og ser så nu, at du har fået baby. Tillykke med det!

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med Jeppe.
  Hvor er I heldige at få lige ham.
  Og tak for et godt grin (igen), du har ret det må være meget syret at skulle forberede sig til at blive mor på et bestemt klokkeslet, hvorefter lægen tager sig en kop kaffe, inden næste mirakel er klar.

  Malene

  SvarSlet
 15. Jeg elsker din Pax sammenligning... Hold nu kæft en griner!!! ;-)

  SvarSlet