onsdag den 19. august 2009

Sure kat er syg

Ved siden af mig ligger lille sure kat og er blevet noget så feberramt. Han kaster op og ligner et lille spøgelse, mens han ligger lang som han er i sine nye underbukser med biler. Det går lige i hjertet. Jeg kan slet ikke holde ud at han ligger der og at man ikke kan gøre noget.

Jeg har lige læst Idas sygdomshistorie, og så i et øjeblik for mig, Kasper blive kørt ned på oprationsgangen, mens jeg ligesom selv skulle have kejsersnit for at få lillebror ud. Tale om et worst-case-scenarie. F*** mand.

Farmor Eva er taget hjem i dag og har cleanet hele hytten og vi har ryddet op overalt, fyldt fryseren op med frikadeller og æblekager. Alt babytøj er ordnet og lagt på plads og lille Fidus har fået et fint uldsvøb, som uden tvivl er en prins værdig.

Så alt er godt, Kasper skal bare blive rask. Nu. Tak. Nu.

8 kommentarer:

 1. God bedring til fidusen og tak for den søde hilsen på vores blog. Alt er godt her. Håber også, alt snart er godt hos jer :-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber han bliver rask lynhurtigt. Læste også Idas fortælling og græd lidt og holdte lidt ekstra godt om Johan, pyyh for en oplevelse.

  SvarSlet
 3. God bedring til din lille sure kat!

  SvarSlet
 4. Ej, for pokker! God bedring med ham.

  SvarSlet
 5. Jeg tror, jeg ved præcis hvad det er for et uldsvøb. Jeg købte sådan et til en meget gravid i sidste uge. Efter et par dage sagde jeg til min mand, "Tag lige pakken med ned i bilen, for jeg kan ikke holde ud at blive mindet om, at jeg ikke skal svøbe flere babyer i uldne tæpper." Men det skal du. Snart. Men først er der lige et andet barn, der skal være tæt på. God bedring med ham!
  Kh,
  Anna

  SvarSlet
 6. Åh, nej, lille Kasper. Bare han nu ikke også har fået det samme som stakkels Ludvig ... God bedring! (PS. Godt at få overstået bacillen inden Jeppe)

  SvarSlet
 7. Lille pus. Hvor er det øv. han var da så kæk og glad i går. Rigtig god bedring, måske en lille polo trøster. Sådan en storebror skal jo være klar til på mandag. Mange tanker og kh/ Lau

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres hilsner ;-) Kasper har ikke lavet en Ludvig, og leger med sit tog i dag, selvom han stadig koger. Har dog fået strenge ordrer om ikke at stikke noget som helst termometer op i numsen på ham. 'Mor jeg græder altså meget så'. 'Okay så'.

  SvarSlet