søndag den 9. august 2009

Fede og nu sure John i varmen - strikes again

Jeg er ved at gå til i den her varme. Og jeg opfører mig som en 12-årig, der ikke ved hvad hun vil, men alligevel slet ikke kan finde til ro. Jeg sveder, hæver og har vand i kroppen. Min puls pumper derud af. Jeg får hovedpine, sveder om natten og er oppe mindst fem gange for at tisse. I nat sov jeg faktisk ikke. Vi bor nemlig ved siden af en haveforenning, som når de er i det muntre hjørne spiller tissemands-jazz, vi taler Bjarne Liller, OG i ny og næ fejrer nattens fest med fyrværkeri. Det gjorde de i nat. BANG!

Thure render rundt med en stiv ryg, og skal delvist ligge ned, og går med stive ben. Den stakkel. Han er bedre i dag, men i går lignede vi to krøblinge fra distrikspsykiatrien.

Lige før måtte jeg gå i bad. Igen. Og stå og køle af. Og bære over med at jeg har baby-stress. Jeg synes her roder. Og er beskidt. Og vi bor grimt, og har for mange ting, der ligger og flyder over det hele. Kaspers legetøj skal sorteres. Jeg skal have ordnet og sorteret baby-tøj. Og mit eget for den sags skyld. Ellers kan vi ikke være i soveværelset. Jeg skal have ordnet bankpapirer og sendt dem ind. Underskrevet dagpenge kort og sendt ind. Finde et system til mine papirer, så de ikke ligger i en unavngiven bunke og flyder, så jeg aldrig kan finde noget.

Ja der er meget i vejen.

Og jeg kan konstatere, at jeg i situationer som denne mangler et overblik. Eller evnen til at give slip på det hele. For det er ikke på dage som disse, at jeg skal til at indrette vores hjem, finde ud af hvilke planter vi skal have, hvilke gardiner, puder, tæpper eller farver på badeværelset, der skal være. Jeg skal tage agurken ud af røven og lægge mig ned og være gravid.

Jamen det vil jeg gøre så. Med en jordbærtærte. Og en kop the.

Go' Nat.

10 kommentarer:

 1. Nå o.k. det er sgu da som at høre mig selv snakke ;)

  Vi bor i jo nærmest i byggerod og det stresser mig og det der redebyggerinstikt får slet ikke frit løb og nu har manden igen fået en god idé og så går der måneder med det.

  Og ja det er varmt. Også om natten. Vi har købt en blæser til sove værelset, så den kan svale mig om natten. Det har hjulpet gevaldig på nattesøvnen... og jeg har en bid vej endnu.

  Og tak for dit indlæg, så fik jeg selv luft :)

  SvarSlet
 2. Frederikke du har min FULDE medfølelse. Jeg er også med på blæserholdet. Faktisk følger den mig overalt hvor jeg sidder, ellers omkommer jeg. Lad os be til at vi snart får et lidt køligere vejr.

  SvarSlet
 3. Åhhhh, hvor er det synd for dig (og Frederikke) med denne varme. Det er hårdt nok for os andre, der ikke har kroppen fuld af baby. Nu håber jeg godt nok, at I snart løber ind i en ordentlig bunke held, dig og familien. Og også en regnbyge, så vi kan få renset luften lidt. Bød du egentlig nogensinde dig selv på en kold alkofrei Erdinger? Eller fortjener du altså en nu. P.S. Du kender jo Jacob G., kan jeg se på Facebook, hvor du lige har lykønsket ham med det kommende bryllup. Det er min søster, han skal giftes med :-D. Helt vild lille verden.

  SvarSlet
 4. Nå sguda! Din søster! hvor lille kan verden være. Ja jeg har arbejdet med Jacob på P3, og du siger bare til hvis du vil have billeder af din kommende svoger i høje hæle. Hehe.

  Ja jeg har drukket mig fra sans og samling i Erdinger (øøøh), men ja de er fantastiske. Må have flere i morgen.

  Vi ses på Bryggen.

  SvarSlet
 5. Sjovt! Og orv, de billeder lyder interessante :-D. Og ud over det absurde i mand + høje hæle, så kan jeg forestille mig, at en så høj mand i høje hæle er et helt særligt syn.

  Og skål for pokker. Jeg gi'r en alkofyldt Erdinger, når du må drikke igen.

  Vi ses.

  SvarSlet
 6. Hey... jeg vinkede helt vildt til dig (inde i mit hoved i hvert fald!) og sendte dig en opmuntrende tanke, da jeg drønede forbi dig (på altanen) i metroen. Kunne du ikke mærke det?

  SvarSlet
 7. Louise: Jacob var ikke særlig høj i de hæle, da han stod ved siden af trans i hæle, som nåede op på 2.20. Overraskende lille faktisk. Men jeg ar fået Jacob til at stavre rundt i Århus gader med hæle. Han var min rapporter og slave, under Århus festuge for nogle år tilbage. Gnæk.

  Hej Line. I dag? Stod jeg og hang udover rælingen? Jeg så dig slet ikke hvis du vinkede. Men måske var det dig der kom med en frisk brise. Tak for den så ;-)

  SvarSlet
 8. Hahaha, dét lyder som noget, jeg virkelig gerne vil høre mere om ved lejlighed. Sjove, sjove billeder i mit hoved.

  SvarSlet
 9. Godt at du kunne mærke brisen. Så gør det mindre at de andre i metroen kiggede så underligt :-)
  Jep det var i går. Og tror du skrev bolgindlæg... eller du var i hvert fald ved computeren. Ikke noget med hænge ud over altanen.

  SvarSlet
 10. Arhj, øøøv altså! For helvede. Det er helt ligesom at høre mig selv, det der. Når stresshormonerne rammer og jeg irriteres over lige præcis de samme ting, som du nævner. Og jeg er ikke engang gravid! (Men dog stadig på barsel)... Tror sku nogen gange, jeg er personificeringen af Fede John, ligner ham osse efterhånden.

  Begge gange, jeg var højgravid, var i den hedeste sommer, så jeg kan godt huske, hvordan det var at sove ad helvede til, svulme op og ligne en spærreballon og alt det der. Jeg føler med dig. Virkelig. Og håber, det hele bare bliver meget bedre SNART. Også for din stakkels mand... Og så stik fede, dumme, naragtige, klamme, sure, ignorante, lowlife mofo John én på kassen. Osse fra mig ;)

  SvarSlet