mandag den 29. april 2013

Provinsnyt

Skulle vi lege, at jeg skrev noget på bloggen?

Det der med at jeg fik mere tid, som jeg skrev. Øhja..hvis ikke det liiiiige var fordi vi havde panikudpakket 80 flyttekasser i det øjeblik jeg skulle med toget på min første arbejdsdag og så nogen råbte: "looooooockout"

For helvede.

Men jeg skal ikke klynke vel. Det er bare lige lidt stressy at flytte landsdel, at flytte sammen med mand igen. OG lære at gøre alting forfra. Jeg har jo arbejdet hjemmefra Amager i 100 år, og har nærmest efterladt et Anders And spor, fordi jeg har gået den samme vej så mange gange, at jeg næsten ikke kan flytte fødderne anderledes. Og så. 1-2-3, skal jeg tidligt op, med toget, til tiden og ind på arbejdet og ind i et studie, hvor det skal forestille at jeg skal snakke om noget der bare lyder en smule fornuftigt.

For helvede.

Jeg har det som om jeg har løbet på glødende kul i fire uger, og jeg kan faktisk ikke huske dagene fra hinanden. Hvad har jeg egentligt lavet, hvar? Vel det samme som jer andre med lockoutede unger: passet dem, taget dem med på arbejde (spørg om det er særligt nemt at be 6-årig om at holde kaje, mens mor snakker i radioen!!), fået andre til at passe dem, spurgt igen-igen-igen om andre kunne passe dem. Og. Så. Videre.

Så. Jeg tror faktisk kun jeg kan gøre to ting: fortælle hvad jeg har lavet i dag ( i det tilfælde du gider at høre det) eller begynde at skrive i lister.

Egentligt er jeg for træt til nogle af delene.

Men på opturslisten kan jeg nævne:
Stand-up show med Eddie Izzard. Nøj for fanden hvor var det skægt.
Utallige ture til Vejle Fjord.
Mega cool at have en have. Ikke at jeg ved hvad jeg skal gøre ved den. Men tanken er god.
Kærestetur til Hamborg. Jydernes København. Der var jyder allevegne. I ethvert prøverum stod der en jyde og prøvede tøj.
Sol på næsen.
Har glemt alt det andet.

Nedturslisten tæller følgende:
Alle butikker i Vejle lukker kl. 14.00 sharp når det er lørdag.
Ungerne snakker som Kunstskabens Træ. Jamen det lyder bare så skørt. Fra at have haft de vildeste Amager unger står der nu to og bræger, som om de kom fra Ååååårhuuus. Og de har ikke helt fået det der jysk ind under huden, så det lyder altså virkelig sært. Som om de synger lidt mere i tonerne. Aj det er tosset.

Alt er godt. Alle er glade. De hysteriske anfald bliver mindre og om lidt springer bøgen ud (wtf? skrev jeg det).

Er I her stadig?

13 kommentarer:

 1. Kan kun svare for mig selv: Jeg er her stadig. Jeg vil faktisk altid være her. Uanset.
  Kunne jo godt regne ud, hvorfor der var stille på bloggen. First things first!

  SvarSlet
 2. Ja - ja - sæføli :-) Ting ta'r tid......

  SvarSlet
 3. Yes, Mam! Vi er her stadig :)
  Ses vi til Tour de Munkebjerg d. 27. juni? (http://www.vejlelober.dk/index.php?lobskalender)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tour de Munkebjerg...bum bum, mon ikke det var noget for det pinke svin at komme til? ;-) Det vil jeg straks tjekke ud

   Slet
  2. Hvis du kommer, så vover jeg mig over Lillebæltsbroen og kommer og krammer dig velkommen til min side af Storebælt :D

   Slet
 4. Ja, jeg er her og har din stemme i mine høretelefon hver formiddag på jobbet. Tak, fordi du får mine arbejdsdage til at blive meget lettere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh hvor hyggeligt du lytter med, det er jeg rigtig glad for ;)

   Slet
 5. Ja. Da.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg kan altid regne med dig ;)

   Slet
 6. Jeg er ikke indfødt Amagerkaner, men rykkede også de Islands Brygge'ske (ja, klart det er et (to) ord) teltpæle op og rykkede til Jylland og have. Dog ikke til Vejle, men derimod Viborg.

  Og det holder 100. Både Jylland og have og det hele. Så velkommen til. Det skal nok blive godt. :-)

  SvarSlet
 7. vi er her skam. Og ret tæt på jo...

  SvarSlet
 8. Ja og elsker at høre om provinsen.....

  SvarSlet