mandag den 15. oktober 2012

I så det godt ikke?

Nåmmen så blev lydmuren brudt af et menneske med over 1000 km/t. Og det vil jeg skide på. At man er typen, der digger den slags, og har sprunget faldskærm i 800 år, er gjort af et stof, der er født til at flyve og har har Red Bull og total crazyness i blodet. Men at stå der på toppen af jordkloden, og kigge ud over verden, det tror jeg gør enhver mand/dame røv-bange.

Jeg tror ham Felix har været ved at skide i bukserne over den tur han skulle ud på, for at lande sikkert på sine ben. Og nej, det giver muligvis (vi ved det jo ikke) ingen penge til velgørenhed og vi kan godt kalde det et hjernedødt projekt for en sodavand, der smager af helvede til, som tjener i zillion kroner på det i reklame. Men. Når det så er sagt. Så synes jeg det var det vildeste pis at kigge på. At se ham sidde i den der lille lortekapsel, åbne døren, og tøve lidt med at få bæltet af, så han kunne rejse sig op. Det går over min forstand. At vi er blevet så jeg-tager-lige-til-månen-med-et-kamera-på-hjelmen-og-filmer-mens-jeg-springer-tilbage-til-jorden, det fatter jeg ikke. Fatter. Det. Ikke.


At samle sin kæbe op fra jorden. 
 

9 kommentarer:

 1. det bliver nok den nye attraktion på bakken eller tivoli og andre steder ud i verden ....for hulden da jeg ville ikke gøre det for en milion ... tænker at med den fart ville jeg besvime og kaste op !!!

  SvarSlet
 2. Håber mine unger finder en anden hobby!
  Den stakkels stakkels mor der sad der og så sin søn springe ud i rummet........GYS!

  SvarSlet
 3. Jeg som aldrig ser tv, så hele baduljen fra start til slut. Og dernæst pressemødet. Jeg er ikke helt færdig med at formulere, hvorfor jeg er imponeret. Men det er jeg. Af manden og teknologien og teamworket.

  SvarSlet
 4. JEG FATTER DET IKKE. Simpelthen. Jeg fatter ikke hvorfor han gør det. Jeg fatter ikke hvorfor vi er så fascinerede af det. Jeg fatter det ikke. But why ?

  SvarSlet
 5. Jeg er helt enig i at det kan være svært at vide hvorfor han gør det, omvendt synes jeg det er overordentligt svært ikke at blive facineret af at en mand hopper ud fra 38 km's højde. Længere er den ikke.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det var røvsejt og pengene er jo ikke brugt på at slå andre mennesker ihjel, som i krig fks

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh. Og selvom jeg selv godt kan tænke, at det er mange penge og ressourcer at bruge på een mand, så er det netop ting som dette, man ikke rigtigt skal sammenligne med at pengene kunne gå til velgørenhed fx. For det kan man jo aldrig argumentere imod. Og jeg synes også det ville være meget bedre, hvis Afrika kunne få de zillioner som Red Bull tjener, men selv bedriften er vanvittig sej synes jeg.

   Slet
 7. Jeg har selv lige knap 700 faldskærmsspring og jeg syntrs det var super cool, selv mine drenge på 3 og 4 år fik lov at blive længe oppe og se det, selv om de nok var lidt ligeglade!
  Der var nok ikke meget mening med det andet end at Red bull har tjent en masse penge og felix slået rekorder!
  Ps. Min mor græd også da jeg begyndte at springe som 16 årig og spurgte om jeg ikke nok ville blive ride pige igen ha ha..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår din mor, men hvor er du bare sej. Jeg ville ønske at jeg ikke var så højdeskræk og turde at springe faldskærm. Måske et tandem spring....men selv der ville jeg nok dø af skræk bare på turen op.

   Slet