onsdag den 18. januar 2012

Fuhrmann læsere, er I klar?
I 2011 var der meget snak om den pink dragt n'est pas? Der var også meget snak om min træning og der var også noget snak om det berømte mudderløb, hvor jeg råbte himmel og hav op for at få en eller anden til at lave et lignende løb til os. 

Og ved I hvad? Nu er det satanrasme alvor. For der sad nogle ovre i Viborg og læste min klumme og de har nu givet bolden op for et mudder/bakke/ild/vand løb. Jamen, er det ikke fantastisk?? Gu er det så.

Jeg har meldt mig til og jeg synes du skal gøre det samme, og jeg lover jer endnu engang, at jeg selvfølgelig løber i den pink dragt, som jeg tænker skal overhældes med pailletter.

Maren har jo fx. lovet også at være med: "Jeg vil gerne være med, hvis det ikke er længere end max 7 km og til gengæld fyldt med ting jeg kan falde over og grine over i mens og pæne mænd der råber "GODE PATTER" og "HAR I SET DEN RØV" efter mig."Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig.
Hvem var det der ville hoppe i trampolin uden bluse??? Maren var det også dig. Eller var det Superheltemor?

Stay tuned for flere nyheder med det løb, ellers så skynd dig at meld dig til, det bliver en fest!

og ps. jeg ved sguda heller ikke hvorfor det hedder Kvindefims!

14 kommentarer:

 1. ej men for faen - kom til at linke til det på facebook og skrive noget om, at det da var lige før, at løbelysten kom op i mig.. og nu.. ruller det.. og alle (u)mulige veninder mener nu, at jeg har lovet at vælte mig i mudder.. jeg kan jo ikke løbe?!?!.. Hvor er BS når jeg har brug for ham??.. Må overvinde post-to-graviditeter-og-fødsler-krop og komme i sving.. tænker allerede i outfit.. Vi ses!

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedeste jeg nogensinde har hørt om! Jeg er så meget klar! I hvert fald til at stå og råbe patter.

  SvarSlet
 3. Hurraaaaa for jer begge. Nana. Ad mig lige på Facebook, så kan jeg følge med.

  SvarSlet
 4. Hej Annamette Vi glæder os til festlighederne! Din blog er nu publiceret på kvindefims.dk
  Vi ses i den jyske mudder!
  VH Anette

  SvarSlet
 5. Nøj, det er fedt! Altså at det bliver til noget. Og jeg var én af dem, der lovede at tage med. Men for helvede, jeg har altså planlagt at være gravid på det tidspunkt... Jeg sender dog straks link til løbeveninder! Jeg må klart komme og huje og se Den Lyserøde.

  SvarSlet
 6. Jeg var en af de kække der sagde: jeg kommer hvis det bliver til noget.
  Nå men så må jeg heller i gang med at træne den trætte krop op fra slap........ Hvor træner man bakker og ild i Kastrup??

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Det gør du på Mt. Anna på Amager Fælled. Jeg hører lige om Ture kan skaffe ild, men det er der jeg bakketræner for det er den eneste bakke på hele Amager.

  SvarSlet
 8. Det hedder vel "kvindefims" som en pendant til "mandehørm"?

  ...og overvejer lige det der med at melde mig. Er pt. i gang med 3. uge af I Forms begynder-løbeprogram (der hvor man løber et helt minut, før der er pause igen), så 7 km virker rimelig ambitiøst.

  SvarSlet
 9. Ork Halkjær det er jo altså først i juli. Det kan du sagtens !

  SvarSlet
 10. Arhmen altså, jeg havde jo i mit stille sind håbet, at det ville komme til at foregå på Sjælland, for så kunne jeg undskylde mig med afstanden, men nu hvor det løber af stablen så relativt tæt på min bopæl, kan jeg jo næsten ikke undslå mig. Og så er der desværre så skidegod tid til, at jeg måske godt kan nå at træne mig op til det, selvom jeg aldrig har løbet før. Pis!

  ;)

  SvarSlet
 11. GravidGravad, jeg lover at heppe på dig. Virkelig. Bare kom afsted og husk det her handler om styrke, ikke om at kunne løbe et marathon. Det er kun 7 km, men der er mudder og ild så bare afsted ;-)

  SvarSlet
 12. Jamen, for f..... da; man får jo totalt lyst til at tilmelde sig det løb der! Selvom grundformen er lig 0, og løbeskoene - indkøbt med de bedste intentioner - er stort set ubrugte. Hmm....

  SvarSlet
 13. For fanden. Så har jeg meldt mig til. Har kun begyndt på at løbe hver tredje måned i sådan cirka ti år. Mon denne ekstravagante begivenhed kan få mig til at hoppe i de dersens løbesko bare liiiidt mere kontinuerligt?!?! Melder mig hermed under de lyserøde faner! Sender dig mail med det samme....

  Rikke

  SvarSlet
 14. Årrrhhh, det lyder for fedt.
  Er endnu ikke i løbetræning, og det ligger vist i den årlige familie-venne-weekend-hyttetur på Langeland, men hvis det ikke gør, så er jeg klar.
  Pattegris og Viborg-øl - fås det bedre?

  SvarSlet