søndag den 29. januar 2012

Forfatterhjerne

Nogle mener, at forfattere er kloge og har en særlig kreativ evne til at udforme et godt plot, meningsfuldt drama, og store følelser, mens de sidder alene og skriver deres tanker ned. Jeg ved ikke med mig?

Jeg har i meget meget lang tid også siddet hjemme i vores stue og skrevet. Alene. Derfor har jeg ikke snakket særligt meget og derfor udviklet den form for hjerne, der kan finde det interessant, hvis folden på et håndklæde pludselig ligner en frø. HURRA! Endelig noget at berette, når familien er samlet senere på dagen. Jeg har været nem at begejstre, og mig slipper man ikke så nemt fra, hvis man fx. er postbud, som kommer for at aflevere en pakke. Jeg kan godt tage m e g e t lang tid om at skrive under på den der elektroniske dims de står og fjumrer med, så jeg kan nå at få en lille snak med på vejen.

Derfor syntes jeg ikke det var underligt, da jeg, i dag, hentede Kasper fra en børnefødselsdag og hvor en far, jeg kender godt, smækkede sig ned ved siden af mig i en sofa og fortalte om sin skidesyge. Gud, hvor interessant. Jeg måtte vide mere. Eller, da et barn fortæller mig, hvorfor der sidder en undulat i vinduet ved navn Trucker. Det var da også skide interessant faktisk.

Og derfor. Syntes jeg heller ikke det var spor mærkeligt, da Kasper på vej hjem i bilen spørger mig, hvordan man siger 'miaw' på amerikansk. Og på spansk. Og fransk. Og Sverigisk. Og Grønlansk.

Enhver idiot ved da, at det hedder daqslikumalaqmiaw.

Ja, jeg ville skynde mig at forudbestille min bog, hvis jeg var dig.

4 kommentarer:

 1. Haha!
  Jeg er lige netop dér også.. En fantastisk tilstand eller nowet.

  Men lige om lidt, så starter mit studie (som jeg har ventet på i et f*cking halvt år), og så regner jeg med at blive normal og tage afstand til andre mennesker igen.

  SvarSlet
 2. Haha hvor godt! Jeg er også i den dér kontaktdesperado-situation flere gange om ugen. Sriver dog ikke bog. Hjemmetræner min søn. Men om formiddagen er han i børnehave m. støttepædagog og så skal jeg forestille at klare mig selv i eget selskab. Se bare nu hvor jeg knevrer fordi jeg lige ser mit snit til det....

  SvarSlet
 3. "Skriver" skulle der stå..

  SvarSlet
 4. hvor spændende med en bog - hvad er det for en bog?

  SvarSlet