onsdag den 17. november 2010

Siden sidst

Og hvorfor har jeg så ikke blogget meget på det sidste? Altså. Jeg skriver ligenu på livet løs på nogle sider, som et forlag gerne vil have til gennemlæsning. Det er ikke det samme som, at jeg allerede nu kan sidde på mit forfatterkammer og drikke Barolo og skrive om livet, eller holde pause og gå ned på en strand og stirre ud over havet i min kappe, og bløde hat, mens jeg tænker store tanker. For ingen har sagt ja. Endnu.

Men det betyder, at jeg hver gang jeg har et ledigt minut er nød til at sætte mig ned i en skål daggammel havregrød i mit mest klamme tøj, og fedtet hår. Og skrive. For lige om lidt kommer ungerne hjem og skal have mad og kram.

Det betyder også, at jeg otte ud af ti gange er uinspireret, men er nød til at skrive alligevel. Og ud af øjenkrogen ser jeg rudekuverten fra Jobcenteret, der minder mig om at jeg heller ikke engang har et rigtigt job. Det fører til instant identitetskrise, og så er det jeg drømmer om et stykke kage. Men det må jeg HELLER ikke spise, for mig selv altså, fordi jeg er på kur. Jeg er rent ud sagt træt af at være fed efter de graviditeter. Jeg er virkelig træt af, at det år, hvor jeg er at finde i diverse magasiner og dagblade, er det år, hvor jeg vejer det samme som en middelstor minearbejder. Dem er der altså ingen mænd, der fløjter efter.

Hvor kom jeg fra?

Nåja, skrivningen. Og hvad var det nu? Har jo for fanden korttidshukommelse som en...en... nå det kan jeg heller ikke huske.

Okay, hvad fanden er det jeg prøver at skrive? Jo, jeg er simpelthen så træt af at jeg ikke har blogget. Jeg har virkelig virkelig savnet det. Og jer. Og kommentarerne. Så nu vil jeg aldrig mere holde blogpause. Jamen vel? Det holder da ikke. En meter.

Og ps. jeg har tabt mig 6 kg. Er det ikke for wild? Og nu har i mit ord på at jeg skal tabe 4 mere inden min fødselsdag juleaften. Punktum.

9 kommentarer:

 1. http://villacemila.blogspot.com/2010/11/sund-kage.html

  Så kan du hygge lidt med god samvittighed, og nu er den ikke så hemmelig mere min blog Gg kom og hils på og velkommen tilbaws

  SvarSlet
 2. 6 kg! Way to go! I øvrigt synes jeg ikke, du ligner en minearbejder. Spor.
  Jeg vil også smide fire post-gravid-kilo inden jul - hvad gør du?
  Og håber, at havregrød og fedtet tøj nytter. GO arbejdslyst!

  SvarSlet
 3. Du er jo mig, eller jeg er dig!
  Bare uden det der med at nogen måske siger ja...
  så er jeg måske mere dig for et par måneder siden..?

  SvarSlet
 4. Word! Seks k er gået gået!

  Og hey: selvom du måske synes, at du burde skrive k'log i bog' i stedet for sjov på blog, kan det jo hænde at bloggen give dig saft og kraft nok til, at det kan komme på bog. Hvem ved.

  SvarSlet
 5. @ Anja: sund kage: I like

  @ Om mig: en gang for 1000 år siden skrev jeg en artikel om det kursus der hed Detox dit liv, forgængere for hele den Kernesunde bølge. Og det mad jeg spiste det halve år er sådan som jeg æder nu. Altså ingen sukker, meget lidt rugbrød, og en masse grønt og nødder. Og Olie på alt. Og jeg spiser konstant. Og det går langsomt, men jeg bevæger mig heller ikke en skid. Til egngæld fejrer jeg hvert tabt kilo med ligepræcis det slik eller kage som jeg vil. Åd. fx, to cupvakes fra Agnes i går. Og var nær ved at kaste op, men altså ned skulle de ;-)

  @ Christine: anede ikke at jeg havde en klon, fantastisk.

  @ Husmoder: Jeg hepper på dig, tak for ordene.

  SvarSlet
 6. en lille smule rugbrød + grønt + nødder + olie?
  Hvad gør du når familien sidder og mæsker sig pasta, bacon og flødesovs, for det gør de vel?
  Er du bare standhaftig, eller går du din vej med lukkede øjne?

  SvarSlet
 7. Gud hvor lyder jeg hellig, men nej jeg rører det ikke. Og hvis jeg gør , er det meget meget lidt. Men jeg har også meldt mig på det der hedder madlog.dk, og her kan man beregne kalorier, dvs. er der en dag, hvor man bare MÅ have vin (=hver dag) eller kage (=hver dag) jamen så plotter man det ind, og så beregner den kalorier. Fx. var der en dag, hvor jeg gik i kageskuffen, for mange gange, og så måtte jeg så undvære aftensmaden. Ikke det sundeste, men det blev det den dag. Vrøsgo og skyl een gang urtethe til mig. Men jeg spiser både smør og mayo så jeg synes faktisk ikke jeg lider. ;-) Og jeg lukke et par bukser som har hængt siden i sommers. Og DET får mig til at holde igen med kagerne.

  SvarSlet
 8. LOVE IT. Både bogen (den kommer jo AM - det ved du) og det med de 10 kg inden juleaften. Har jeg misset noget el. er der et trick til det med kiloene?

  SvarSlet
 9. Enig med Anette. Selvfølgelig kommer der en bog. Og selvfølgelig skal jeg ned og sove foran Arnold for at få et eksemplar fra 1. oplag.

  Jeg tror på at du kan skrive en bog og jeg gider godt læse den. Så skriv den, kvinde!

  ...og respekt for de 6 kilo - og de kommende 4. Jeg bilder mig selv ind at jeg er "fredet" eftersom den yngste er 3½ måneder. Synes jeg er fredet mht graviditetskiloene indtil hun er 6 mdr. Og når hun er 6 mdr., er det indtil hun er mdr. Og når hun...ja, ja, ja...

  SvarSlet