fredag den 5. november 2010

Byggerod


Der er ved at blive bygget om her på siden. Og i det virkelige liv arbejdes der på en hel masse godt. Men stakkels lille fine blog. Der bliver ikke skrevet meget. I disse dage.

Så hvad siger jeg? Jeg siger, at efter min barsel med Jeppe, som varede 14 mdr., så tager det noget tid før ens hjerneceller er oppe i omdrejninger. Til at gøre mange ting på een gang. Derfor vil der de næste par uger, være nogle pauser her i bloggeriet.

Men som en rigtig håndværker, drikkes der naturligvis en masse øl imens. Bevares.

4 kommentarer:

 1. Lyder spændende!
  Og altså, hvorfor tager det fire sekunder post-fødsel at sætte alle hjerneceller i super-slow-mo, når det tager så ufatteligt lang tid at sparke dem i gang igen?

  SvarSlet
 2. Jamen det fatter man jo ikke. I hvert fald tager det mig meget lang tid, at ordne. Hvad sker der for det!!! Nåmmen godt at du stadig er der.

  SvarSlet
 3. Jamen, det er da cool! Personligt er jeg bare bange for at gå glip af en evt. Jyllandsturné. Har du været her og sat fut i de Århusianske kvinder, eller kommer du en gang i fremtiden?
  Jeg synes, at du blogger formidabelt, og gider rigtig godt at høre dig LIVE :)

  SvarSlet
 4. Tour de Århus er helt sikkert en plan. Vi er såmænd ved at finde de rigtige lokaler, og annoncerer det så snart det falder på plads. Inden særligt længe forhåbentligt. ;-)

  SvarSlet