søndag den 28. februar 2010

Miss Whoopass

Hvis du så fire formbrød pakket ind i et par yogabukser ude på Amager Fælled i dag. Så var det mig. Jeg var nemlig ude at løbe. Sådan rigtigt. Med løbesko. Og Nike og Just Do It malet ud over hele mit fjæs.

I går stod jeg nemlig og tudede ned i min røv, fordi jeg ikke kan passe en skid af mit tøj og ligner lort i det jeg kan passe. En rigtig gang kvindejammer, det var hvad det var. Og Thure gad selvsagt ikke høre mere bavl om deller og rynker og grå hår. 'Så løb dog kvinde', sagde manden. Og beordrede mig ud i en time. Uanset om jeg løb eller gik eller kravlede, så måtte jeg ikke ringe på dørklokken med min klynkende finger før efter 60 min. Run Forrest, Run.

Ved I hvor langt jeg løb? 7 km. 7!!!!!!! Er du da sunshine. Jeg anede ikke at jeg kunne. Og da slet ikke at jeg kunne løbe uden at min tunge lignede den røde løber. Nuvel, jeg gik et par gange, og stærkt løb jeg ikke.

Men jeg løb.

14 kommentarer:

 1. Nogen sammenhæng med et mindre jordskælv jeg læste om andetsteds???

  (naarrhhjj... det er bare PIS, for du er SÅ cool! Jeg har også løbet i dag, hvis det altså tæller at stikke af fra et styk dårlig samvittighed?)

  SvarSlet
 2. Det synes jeg bare er herresejt !
  You go girl ;-)


  KH Maria

  SvarSlet
 3. Hurra! Sådan! Sejt! 7 km! For vildt!

  Jeg lover at heppe, hvis jeg ser dig på fælleden!

  Selv må jeg sande, at løb først er på programmet senere på sæsonen, når betten har meldt sin ankomst, og jeg igen kan bevæge mig i et tempo, der er hurtigere end sneglefart!

  /Anne, Amager

  SvarSlet
 4. Sådan! Både til dig for din indsats og Thures for hans :-) Det synes jeg er sejt.
  Jeg har også været ude og løbe idag, årets første løbetur i den rigtige, friske luft - og sørme og jeg ikke blev enig med mig selv om at det er FORÅR! Ja, fra idag af!
  Jubiii

  SvarSlet
 5. For sejt af dig!
  Og alle de andre, der åbenbart også var ude. Jeg nøjedes kun med tanken.....men I inspirerer alle os dovennitter.... :-)

  Hilsen FruGosch

  SvarSlet
 6. Åh nej, jeg kan jo godt se her, at der er mange som har taget den første løbetur. Og jeg har jo lovet og svoret, at når det var vejr til det ville jeg begynde at løbe. Hvor er jeg dog glad for, at du løb 7 km uden at vide noget om det talent. Måske kan jeg blive glædeligt overrasket.

  SvarSlet
 7. Du er sgu for sej, AM. Én fortalte mig i går, at kan man løbe 5 km. i streg, kan man også løbe en maraton, det er videnskabeligt bevist. Det vil sige, at du nu kan løbe LÆNGERE end en maraton, jvf. min videnskab. Hvor mange gange er det Amager rundt? A

  SvarSlet
 8. Jeg kan kun gentage de andre, det er simpelthen for sejt :) Godt for dig :)

  SvarSlet
 9. @ Trine, der er muligvis sammenhæng mellem jordskælv, jeg tager gerne skylden på mig og min røv, hehe

  @ Anne: Kunne du muligvis lokkes til at løbe ved siden af og heppe, som ham i Tour de France, der ligner djævlen?

  @ Hurra for dig Anne, fedt ikke?

  @ Husmoder: Afsted med dig, hvis jeg og min mange vægtige krop kan løbe 7 så kan du også. Men helt ærligt det er ikke kilometerne der tæller, dert er den tid du er aktiv. Husk det.

  @ Anja: INteressant viden. Jeg ville som minimum skulle have 48 lydbøger med hvis jeg skulle løbe et marathon. Helt ærligt er det ikk edet kedeligste i verden. But why? spørger jeg bare, skal man løbe så langt??? Løber du?

  SvarSlet
 10. Jeg synes det er noget svineri at lægge ud med 7 km første gang. Især fordi jeg havde tænkt mig at nå der til på den anden side af sommeren. Det var også omkring det tidspunkt, jeg havde tænkt mig at holde op med at stå mere eller mindre stille i morgenluften mens jeg løber ...

  SvarSlet
 11. What?? Så det skal tolkes som om, at du løber 7km på 1 liter Asti - eller??

  SvarSlet
 12. Maren: Sorry, jeg er 100 på at du kan løbe fra mig til sommer.

  @ Lotte: Du er meget præcis i din fortolkning :-)

  SvarSlet
 13. Sådan, og godt man har nogle til at beordre en gang i mellem. Og det må smitte at være gift med sådan en adventurer i superform, når man kan løbe 7 km første gang man er ude og lufte løbeskoene efter en graviditet. Kan den der jernkondi købes på flaske, for så vil jeg gerne reservere et mindre lager.

  Kh
  Lykke

  SvarSlet