fredag den 26. februar 2010

Halløjsuppe

Kan I se jeg prøver at være sjov. I min UTROLIG sjove overskrift. Og aflede opmærksomheden på mit fravær? Ligesom moren, der hentede sit barn et minut i lukketid, som kaster frugtstænger og gode undskyldninger i kæften på det måbende barn.

Nå. Cut the crap. Jeg har fandme været væk for længe. Og der holder en vognpark af undskydninger i kø. Ingen af dem duer, for jeg kunne bare have sat mig ned. Og skrevet. I stedet for at stå med min forfatterkappe ved havet og stirre og tænke grundigt over livet.

Men der HAR været dingen und sachen som lå som små humpler, der syntes alt for store at skulle klatre over inden jeg kunne komme til tasterne. Jeg gider ikke gå i detaljer, men afslut selv sætningen: 'Jamen jeg kunne ikke blogge fordi.......'

På den gode side har jeg dig siden sidst været i biffen to gange. TO!!! Været ude at spise - uden børn, uden afbrydelser. Jeg har læst to sider i bogen Priapus - den vender jeg tilbage til. Jeg har været i Ikea og købt et tæppe og jeg har for første gang i en måned ryddet op på mit skrivebord. Det var sgu hvidt. Det havde jeg helt glemt.
Kasper har siden sidst lært at sige 'herrekoldt', han har skidt på toilettet een gang med lovning om tre vingummier, og Jeppe kan trille rundt som en cirkushest, mens han siger 'mmmmbbuuuuu.' Kom ikke og sig, der ikke sker noget her på Lorteøen.

Nåjo, så gjorde Thure mig lige opmærksom på, at han forresten ikke tager på ekspedition før 2012. Nåmmen fedt nok, så kan jeg gå i TO år og skide grønne grise over om han bliver ædt af den afskyelige snemand eller nogle sindsyge Nordpolstyper med direkte kontakt til Nordlyset.

Fuck. Nu er klokken 23.11, og selvom jeg må sove ligeså længe som en teenager i morgen, så skal jeg altså i seng.

Roger over.

6 kommentarer:

 1. "Dingen und sachen", må være den nye sort-sætning.

  SvarSlet
 2. Hvaffor-film, hvaffor-film, hvaffor-film, hvaffor-film????

  SvarSlet
 3. Up in the Air med Mr. George Clooney. Overraskende god. Og så en fantasy, (I know), men jeg så med Thures 15-årige niece; Percy Jackson og lyntyven. Total lam titel men OGSÅ meget overraskende god film. Altså indenfor den genre. Jeg var super underholdt. men der skal altså heller ikke meget til ;-)

  SvarSlet
 4. Dejligt at "se" dig igen ! Dejligt at høre at du er nogenlunde ok, og har brugt tiden på dejligt aktiviteter. Specielt den med at lokke lort ud med vingummi. En klassiker, som vi har praktiseret med stor succes her i huset. Så stor, at der nu kan skides uden vingummier. Og det er jo immervæk at foretrække ;o)

  SvarSlet
 5. Priapus er god - og værd at vende tilbage til!

  SvarSlet