onsdag den 18. november 2009

Nyt på iiamo-bloggen

Om at få to børn ud af huset alene. Første gang. På tid. Inden bussen til Kaspers udflytter-børnehave kører. Altså, hvor man ikke kan diskutere flyverdragtprincipper i særligt mange minutter.

6 kommentarer:

 1. Touch down, hverdage I kan bare komme an´ for her kommer Fuhrmann. :0)Kender det så godt, når jeg er alene med børnene, den sidste måned har jeg ikke nået at, få rent tøj på og make up - jeg, som troede for nogen år siden, at jeg aldrig vil kunne komme ud af døren, uden bare som lidt, mascara på fjæset.:0) Iih.. altså hvor er du bare så god og sej. :0)

  SvarSlet
 2. Tillykke! - havde jeg nær sagt. Eller skrevet. Eller: det gjorde jeg jo så: TILLYKKE!
  Fordi jeg ved hvor sindssyg en balancegang det kan være. Fik næsten tårer i øjnene, fordi det var så genkendeligt. Men nu er jeg vist også ekstra-ekstra føleføle, på grund af alt det søvn jeg ikke får. Godt gået, morgenfrue!

  SvarSlet
 3. He he - du spurgte ham ikke om "hvor er flyverdragten henne?" "Kan du finde flyverdragten?" He he ..

  SvarSlet
 4. Tak alle de damer. Jeg ved I har været der, og kender fornemmelsen. Jeg skal rapportere igen når det går løs i morgen. Det er jo ikke sikkert at Jeppe og Kasper er helt ligeså villige til den gode stemning mere en én dag. Men jeg X'er fandme alt jeg har.

  SvarSlet
 5. Hold kæft, hvor er du god! Husker det stadig alt for tydeligt, især angsten for et (muligvis to) børn, der bare bryder totalt sammen på vejen. Men heldigvis har jeg aldrig skulle nå en udflytterbus - det sætter da godt nok lige et ekstar pres.
  Kh

  SvarSlet