torsdag den 5. november 2009

Hvad skal jeg lege?

Jeg har et sjældent øjeblik. Jeg keder mig. Jeg gider ikke noget. Man siger det er sundt, når børnene får lov til at kede sig. Men hvad med de voksne. Er det også godt?


6 kommentarer:

 1. Her kommer en positiv re-framing: It's a zen-moment!

  Kærlig hilsen,
  Anna

  SvarSlet
 2. NYD DET!!!
  Årh manner, gad godt lige at kede mig bare i 5 min.

  SvarSlet
 3. Nej det er forbudt - du skal straks gå ind på dit værelse og se om du kan finde på noget at lege.... Nyd lige det øjeblik - før tankerne stormer over alle de ting du burde/kunne lave...

  SvarSlet
 4. Ja, det er vel en øvelse i sig selv, at lære at nyde "kedsomheden". Men når man først har fået lært det, og kan stilne tankerne, når man har fanget nuet og bare nyde, så er det bare himmelsk at, være i harmoni med sig selv, bare lige det øjeblik eller et par minutter, før tankerne kører igen.:0)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din kedsomhed -selvom den jo sikkert er gået over nu:-D Kedsomhed er undervurderet, højst sandsynligt fordi det går meget lidt i spænd med det at være voksen og ophængt på at få sig et så spændende og indholdsrigt liv som muligt. Jeg keder mig også, er nemlig syg og ligger i sengen med en masse speciale-relaterede bøger (som jeg ikke læser i) kigger ud i gråvejret, hører en god sang med John Mayer, slubrer min te og keder mig -og ringer nogen ligenu, bruger jeg helt sikkert Annas' udemærkede reframing, og siger at jeg har et zenøjeblik -eller altså
  -z(t)ener:D

  SvarSlet
 6. Det er vel ikke godt for nogen at kede sig, men det er fantastisk at have et øjebliks ro til at mærke sig selv og verden og det er endnu bedre hvis det øjeblik fører til nye ideer.

  SvarSlet