fredag den 20. november 2009

1-2-3 sov!

Så er det fotodokumenteret. Kasper, som faldt omkuld. Af sig selv. Efter en dag i børnehaven.

Han er allerede kendt som drengen, der ikke sover. Heller ikke i bussen på vej hjem. Der hvor de andre nupper sig en lille morfar ovenpå dagens strabadser. Han skulle jo nødig gå glip af noget. Tænk, hvis der kom en Mercedes kørende og han ikke så den?

Men det skete altså. At han lå med sit Thomas Tog og pludselig faldt i søvn. Vi har altid kigget undrende på de børn, som ligger og slumrer i klapvognen, mens de er på tur. Det gør Kasper bare ikke. Af princip. Så vi var helt helt stille. Som om der lå en farlig drage på stuegulvet, og vi bar ham ikke ind i seng, før vi har helt sikre på at han ikke ville vågne.

5 kommentarer:

 1. Jah - kender det - bare fra den lidt anden vinkel. Har både en søn og en kæreste, som kan falde i søvn på det underligste tidspunkt og i de mærkeligste stillinger. Så sidder hunden og jeg tilbage og kigger på hinanden - og ser lidt TopModel sådan en torsdag aften...(men jeg kan kun bære sønnen i seng!!)

  SvarSlet
 2. Hold da op - tænk det kan mine børn ikke... og så på gulvet? Smiler - god weekend fra C

  SvarSlet
 3. Skønt billede. Jeg havde også listet omkring for mine har heller aldrig været vilde med den der søvn. Jeg har stadigt et billede hængende af den gang min yngste faldt i søvn tværs over tegnebordet med en halvtegnet hest på sin kind. På en eller anden måde er det så sagligt når de glider fra det aktive og lige ind i drømmene. Rigtig god weekend til jer allesammen.

  SvarSlet
 4. Kan man sende sin 13 uger gamle søn i børnehave?! Han gider ihvertfald heller ikke sove i barnevognen. Billedet minder på en sjov måde om vores kat (!!), som engang faldt i søvn med poterne rundt om sit kradsetræ :-)

  SvarSlet
 5. Hahaha Lotte B, hvor er du sjov. Gad ellers godt se dig smide din mand på ryggen.
  Christina det er heller aldrig sket før. Og det sker sikkert heller aldrig igen.
  Marina, det ville jeg SÅ godt se den hest på den kind. Det må være den kæreste kindhest, haha.
  Ully, måske kan man, så kan han tag Jeppe med, for han er heller ikke en barnevognselsker ;-)

  SvarSlet