søndag den 8. november 2009

Hvordan går det med min tissemand mor?

Det er et spørgsmål, man sagtens kan få af en snart 3-årig. Nemlig Kasper. Som nu er blevet så stor, at han går en del op i sin tissemand, og hvad den kan. Han spurgte også, om jeg havde en tissekone, og om jeg iøvrigt havde glemt den hjemme ved mormor. Altså.

Hvad f***** foregår der oppe i de hoveder nogle gange? Glemt den? Hvilken tankerække er det, han har været igennem for at nå hen til det? Jeg vil ikke vide det.

Men det er slået fast med syvtommersøm, at jeg har en stor dreng. En som fra i morgen bliver et børnehavebarn. BØRNEHAVEBARN.

Sådan en, der har temauge og siger prut. En, som skal have madpakke med, og køres i bus hver morgen. En, som får sin egen lille kuffert, at putte ting ned i. En, der er begyndt at argumentere med et: 'nej jeg skal IKKE ha skiftet ble, og jeg er HELT sikker.' Og siger ting som 'du må ikke få den her, men du kan få den her i stedet for' og som kan kende forskel på bilmærkerne. Det kan JEG ikke engang. Men lille bitte Kasper kender udmærket løven på en Peugeot. Og udmærket er klar over at mormors Jens, kører i en bil, som hedder Turaijng (Touran).

Hold da nærmest kæft. Jeg har da lige afleveret ham. På Lilla Stue og med tårer i øjnene og dødsangst over at skulle tilbringe hele 20 min. på personalestuen. Og nu skal han i børnehave, og jeg skal smøre madpakke i morgen.

Jeg kommer helt sikkert til at hade det med madpakken, men jeg kommer helt sikkert til at elske, at hente ham og se ham sidde i bussen i sin lille regnbuefarvede flyverdragt og den tomme madkasse. Og høre på alle de nye historier han skal fortælle. Det bliver så godt.


6 kommentarer:

 1. Det med madpakken slutter jo, om alt går vel, med udgangen af i år! Tilgengæld LOVER jeg dig at du kommer til at hører rigtigt mange af de rigtigt forbudte ord meget snart :-)
  Fisteren kom den anden dag og bad mig bekræfte at man ikke må sige 'fucking lort'... og derfter spurgte han ' hvorfor må jeg freaking ikke sige det?'...

  SvarSlet
 2. HAHAHAHA, hvor er han god ham Fisteren. Og det med madpakken, vi skal lidt længere, fordi stedet er midlertidigt indtil juni,hvor de starter det rigtige sted ;)

  SvarSlet
 3. Din store dreng skal da sagtens klare børnehaven, han virker som en gæv gut med tjek på sagerne (her refereres til bilmærkerne):-) Wauw(!)hvor et spørgsmål det med mormor og tissekonen! :-0 Tænker også som dig hvilke tanker han dog må have gjort sig sig for at stille netop det spørgsmål - de kære små er finurlige:-)
  Pøj pøj med starten imorgen, og madpakken for den sags skyld også;-)

  SvarSlet
 4. Hahaha, den var god den' med mormor og tissekonen :-)
  Synes ikke at madpakker er sådan en dårlig ide', det er jo en dejlig hilsen fra ens mor eller far midt i den spændende hverdag i børnehaven :-)
  Pøj pøj med din store dreng i morgen

  SvarSlet
 5. Hold da op for en stor dreng!
  Den med madpakkerne arbejder jeg på at få løst for alle jer forældre der HADER det, men indtil min bog kommer vil jeg nu love at huske at få lidt mere madpakkeinspiration på min blog. Det er hermed lovet, amager halshug!
  Knus til dig

  SvarSlet
 6. Da min søn fandt ud af at jeg ikke havde en tissemand ligesom ham og far sagde han "vi kan købe en til dig i Bilka". Godt nok har de meget i Bilka, men... ;-)

  SvarSlet