onsdag den 22. maj 2013

Kuk-kuk og noget med No Limits Race


Kære Alle Der Engang Tjekkede Ind Her På Bloggen

Jeg har haft virkelig travlt ude i det virkelige liv, og som aktivitet på bloggen passer det så egentligt bedre med et snapshot og en billedtekst. Et lysbilledeshow måske.

For fissen da. Der er ligesom for meget at fortælle, så jeg starter bare lige med det vigtigste først. At tage en gave med til jer.

Der har nemlig været rift om Det Pinke Svin i år (dragten), og jeg deltager i hele to løb, hvor ordet mudder indgår. Siden den famøse klumme om de fesne kvindeløb (no offense), så har det grebet om sig og de såkaldte spark-røv-løb er kommet på banen.

Et af dem kan du faktisk få lov til at deltage i. Kvit of frit. Jeg har 5 startnumre, som kan blive dine, hvis du lægger dit navn her inden torsdag aften. Skal vi sige kl. 20.00? Bare for at sige noget. Hvis du bliver udtrukket og vil være med, får du et løbsnummer tilsendt af mig, og så kan du selv gå ind og tilmelde gennem et link jeg sender dig. 

Løbet kan du læse mere om her, men jeg sige så meget at man kan finde perler undervejs og at det giver ekstra point, så man kan vinde en præmie. Ellers kan du tage dem med hjem og lave en perlekæde ud af dem. Okay det ved jeg faktisk ikke om man må..nåmmen det har jeg aldrig sagt. Smiley. 

Og minsandten om ikke man kan løbe mod en blogger. Se selv. 

Jeg håber vi ses. Og nej, jeg er ikke i den vildeste form, så du kommer hjem med hjertet fuld af selvtillid, hvis du skulle være til den slags. 13 kommentarer:

 1. Jeg vil godt med til løb. Trænger til lidt genstart af mit 5-km-løbeprogram, som gik i stå for næsten en måned siden. Så får jeg sparket gang i træningen igen. Og god ide at highlighte perlejagten - der er gået en guldgraver tabt i mig.

  SvarSlet
 2. Øøøøv, nåede det ikke inden kl 20.00. Du har ellers fået bedsteveninden og mig lokket helt til Viborg fordi ordene fims, mudder og brandmænd indgik i samme sætning - og vi glææææder os!
  Også, og ikke mindst, til at se den pinke suse forbi:-)

  Anja Mia, Odense

  SvarSlet
 3. Lyder som en glimrende overspringshandling (bogstaveligt talt) midt i eksamenstiden (som jeg i øvrigt er alt for gammel til)

  Kort sagt: Jeg er klar!

  /malene

  SvarSlet
 4. Ja! Jeg vil med. Det er mit hood!

  SvarSlet
 5. Jeg er også klar (tror jeg :))Ej, lyder som et sjovt løb..

  SvarSlet
 6. Go' tur!
  Den 2. juni sidder jeg med månedsafslutning næsten helt op til kvalmegrænsen ;)

  SvarSlet
 7. Jeg er helt klart med;-))

  SvarSlet
 8. Torsdag igår eller næste uge? Er med, hvis det ikke er for sent!

  SvarSlet
 9. Lyder forfriskende. Især for en kvinde som mig, der afskyr løb og for den sags skyld alle former for motion. Rødvin og ost derimod - det er lige mig. Men det findes nok ikke på ruten, vel? Men jeg elsker udfordringer, så bring it on ( satserPå fristen er næste torsdag)

  SvarSlet
 10. RANDI
  MALENE
  MOR I HAVEN
  SIA
  MARIANNE

  ER AF MIN SØN KASPER BLEVET UDVALGT VED DENNE FORM FOR LODTRÆKNING, HVOR HAN KIGGEDE TØRT PÅ SEDLER MED JERES NAVNE OG UDTRAK. HURTIGT, SOM KUN BØRN KAN GØRE.

  SEND MIG JERES MAILADRESSER, SÅ SKRIVER JEG TIL JER MED JERES LØBSNUMMER OG LINK HVOR I TILMELDER JER.

  ANNAMETTE.FUHRMANN@GMAIL.COM

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra!! Har ikke bare sendt én, men to mails. Mine hjerne er åbenbart så sammenbrændt, at jeg ikke magtede at skrive egen mailadresse rigtigt i første forsøg!

   /malene

   Slet
 11. Hahaha... Annamette - du har samme skærmøjne som mig. Hun hedder Mor i HAVNEN ikke haven ;-) Men som sagt, jeg lavede samme fejl!

  SvarSlet
 12. Tak for en anderledes og sjov løbeoplevelse!

  /malene

  SvarSlet