tirsdag den 14. december 2010

At have en børnesygdom

Nu sidder jeg bare og undrer mig lidt. Men hvem fanden har opfundet skoldkopperne? Det må være den bitreste kælling ved Perleporten jeg endnu har hørt om. Det er decideret det klammeste jeg kunne komme i tanker om. De popper jo op som lemminger. Allesteder. Allevegne. Hvad laver de inde i munden iøvrigt? Kunne de ikke bare blive på ben og arme. Nænæ, vi formerer os som lynild i hele røven. Plus diverse.

Det er Jeppe det er gået ud over. Kæft det er synd for ham. Jaja, alle andre har haft skoldkopper indenfor murene. Men det har vi IKKE. Og det gider vi heller IKKE.

Og jeg gruer. Gruer for at Kasper skal blive smittet.

For slet ikke at tale om arbejdsdelingen. Hvem passer hvornår? Til at få lange juleklokker af.

5 kommentarer:

 1. Arghhhh, syge born giver mig hovedpine og gor mig til en darlig mor! Skoldkopper er bare irriterende! Jeg foler med dig, og jeg ma bare tage den med ro med mit hoste-barn, selv om det hele koerer inden I hver gang hun hoster igen! Arghhhh!

  SvarSlet
 2. Aj hvor er de synd for Jer :( Skoldkopper er bare det ledeste (det er her bandeordene virkelig kan bruges!!)
  Og så blev jeg altså bare revet med, da jeg kaldte dig dillerfjæz i forrige indlæg ;)

  SvarSlet
 3. Hehe, kald mig bare dillerfjæz, der er sgu okay. Jeg ligner sikkert også et lige nu ;-)

  SvarSlet
 4. Lad vær med at bekymre dig, Annamette - Kasper FÅR skoldkopper nu. Been there - done that. Hvis du googler billeder af skoldkopper og tager det værste tilfælde, ser du, hvordan vores lillesøster så ud. Hun lignede simpelthen et vortesvin efter hendes skoldkopperamte storebror bare havde åndet på hende.

  SvarSlet
 5. Naaaaaaaaaaaaaaaarj det gøt han ikke det gør han ikke det gør han ikke. Holder det ikke ud. For fanden altså. Det er jo hæsligt.

  SvarSlet