tirsdag den 19. oktober 2010

Mors dagpleje


Er simpelthen nød til at smide et hurtigt indlæg om det her. Konepasning. Jep. Konen kan komme ud og blive passet. Skal vi bare sige i alle ender og kanter.

Jamen jeg er bare lidt....målløs.

Gad vide om der er pasningsgaranti. Mon ikke? Når dagplejeren går under navnet Salsatrold

Hvad siger I? Skal vi skrive os op på ventelisten?

25 kommentarer:

 1. jeg synes det er smart fundet på. Tænk hvis det også indebar shopping, hvor dagplejer betaler og bærer! I like!

  SvarSlet
 2. Kald mig bare fordomsfuld, men en mand, der seriøst har valgt profilnavnet 'salsatrold', lyder som en af de mænd, der aldrig holder kæft om, hvor gode de er til oralsex.

  - uden at være det.

  SvarSlet
 3. Salsatrold lyder som en rigtig karrieremand

  SvarSlet
 4. Var lige ved at komme til at vække barnet og forskrækkede manden gevaldigt med min skraldlatter. Er det virkelig for alvor.

  SvarSlet
 5. Hej parallelverden, hvor man seriøst kan være en konepasser der hedder Salsatrold.
  Øh... håber du har det godt.

  ...nå, men hej-hej. Må simpelthen lige ha' mig en øl nu.

  SvarSlet
 6. Tænker bare, hvordan du så faldt over den side?

  SvarSlet
 7. ha ha ha ha ha ha ha..... for real?!?! kan kun gentage første kommentar OMG!

  SvarSlet
 8. Der skulle man nok lige have haft et kamera, der tog billeder af mit ansigtsudtryk ... jeg tænker: Hvad er dette? Ny niche? Ny trend? Hvordan hænger det sammen med udbud og efterspørgsel? Hvem har testkørt pilotprojektet?

  SvarSlet
 9. Salsatrolden har stangtravlt viser et hurtigt surf på siden...for det er ikke så få steder, der står 'med undertegnede'. Hvor var det lige, du faldt over dette site?

  SvarSlet
 10. Det er selvfølgelig eb.dk, der er leveringsdygtig i historien. ;-) Under sex og samliv.....jeg er jo nød til at researche lidt ik'?

  Ovre hos Mette kan du se, hvordan hun gennemgår sitet. www.metteholbaek.com(e)...murhahahahahaha - nu når vi er i den underlødige sektion.

  Men jeg vil da undersøge hvem der har prøvekørt dette nye 'system'

  SvarSlet
 11. Det er morsomt - faktisk rigtigt morsomt! Tak for dagens humørspreder :-)
  Linda

  SvarSlet
 12. HAHAHA, hold kæft hvor er det sjovt.
  Og så synes jeg faktisk det er en skide god idé. Der kan jo være mange grunde til at man gerne vil "passes" eller "have sin kone passet", som vi slet slet ikke kender til eller kan forestille os. Der foregår jo de mest overraskende ting ude de små hjem, og jeg har i hvert fald hørt nok til at jeg kan tage på vej over Konepasseren her. Bevares, hans valg af navne er virkelig skidt, men det er jo bare fordi han har brugt tiden på fisse-skolen og ikke på reklameskolen :)

  SvarSlet
 13. Der skulle stå "at jeg IKKE kan tage på vej over Konepasseren". Oh, what a freudian slip. Hvis I ikke skulle vide det, er jeg allerede på vej over til Salsakurt. Pisselort!

  SvarSlet
 14. Ville så gerne sende en kommentar - men her blev jeg altså lige lidt lang i spyttet ;)

  SvarSlet
 15. @maren jeg hyler af grin sammen med de ulve jeg er i blandt. Du må trække et nummer i køen, for jeg har allerede været der ;)

  SvarSlet
 16. Jamen.... EEEEEEEEeeeeeeeeeeew! Bare lidt paf lige nu... Føler trang til at gå ud og vaske mine øjne med sæbe (især efter jeg kom til at læse det der "bukkake" afsnit) *adr, adr, adr!*

  SvarSlet
 17. LOL...det er humor...ejjj..."konepasning" er måske ikke liiiige det bedste navn, men omvendt har han heller ikke taget "sut - eller smut" som slogan.

  ...og så tænker jeg lige - gu' ve' hvor meget han tjener på det?!?! Og hvem giver drikkepenge for pasningen? Konen eller manden?

  SvarSlet
 18. Sut eller smut, hohohoho, eller sut og smut...nå men i hvert fald tænker jeg i at lave en give away her på bloggen. ;-)

  SvarSlet
 19. Annamette jeg griner og griner og griner! Hvis du laver den og jeg vinder, laver jeg en DIY på den!

  SvarSlet
 20. Hehe Onkel Anne, Jamen jeg ser hvad Salsatrolden kan tilbyde. Stay tuned.

  SvarSlet
 21. tjek lige min blog, for noget mega underlig også!

  SvarSlet
 22. Han er gratis!!! Figures :-)

  SvarSlet
 23. Konepasning.dk er skam et seriøst projekt jeg har startet op. Siden opstarten har der været nogle ændringer i konceptet og nu er der et nyt og mere professionelt look på websitet.
  Det kan godt være, at denne blogs læsere ikke finder Konepasning.dk interessant, men der er andre mennesker der gør det. Jeg bidrager blot til, at danske kvinder går rundt med et større smil i hverdagen end de ellers ville gøre.

  SvarSlet