søndag den 10. juni 2012

Vindere af Længsler & Levepostej

Kristines Dilemma

M. (du skriver dette i din kommentar: Stort tillykke. M.)
Mit Helle


Hvis jeg nu siger, at jeg siden fredag har sovet ca. 10 timer, holdt bogfest, ryddet op fra bogfest, leget med unger, puttet unger, stået op igen søndag morgen kl. 6.00 for at hjælpe Thure med sit Kajakløb omkring Amager, og derfor stået i stiv kuling i 11 timer. Er det så ikke okay, at jeg bare siger til dem, der har vundet min bog, at de skal sende mig en mail med det vuns, så de kan få en bog?

Okay, så er det bare det jeg siger.

Hvis du vil høre hvordan snakken om Længsler & Leverpostej er mellem Mads Vangsø og jeg, så lyt med på Radio 100 i morgen tidlig kl. ca. 8.10.

God nat og sov godt.

...p.s: mange mange mange tusinde tak for jeres hilsner og hurra råb. Jeg føler mig meget taknemmelig. I er sgu så søde.

3 kommentarer:

 1. Jubiii, hvor FEDT at jeg vandt!
  Sender dig straks en mail :)

  SvarSlet
 2. Ej, har jeg vundet, så? Eller er jeg lidt pinligt åndssvag nu? Jeg skrev mig nemlig som M. og jeg skrev vist også noget med stort tillykke!

  .. Hvad gør jeg så?
  Skal du bruge en adresse eller så'rn?

  M. - forhåbentligt, sgu da den rigtige.

  SvarSlet
 3. Sørgeligt at læse i JP søndag at du ikke er lidt mere taknemmelig over 2 børn og en sød mand. Har langt en baby i graven, ville give alt for at få ham igen. Tiden mens de er små er et vindpust, mine er større nu, kunne jeg gøre noget om ville jeg have nydt dem noget mere. Prøv det. Lene Ø.

  SvarSlet