mandag den 18. juni 2012

TAK

Kære Alle

Lige for tiden er det meget nemt, at stille mig op i rampelyset og guffe alle de fine og rørende ord i mig, som jeg læser rundt omkring i Blogland og som jeg læser på Facebook og i min inbox. De ord, der er skrevet om mig og om Længsler & Leverhakkeren er simpelthen så fine og så hjertelige, at det får mig til at ligne en flækket træsko. 

Men jeg giver det hele tilbage til jer. Og hvis jeg kunne, så fik I allesammen et kram. Jeg er vildt glad for at I kan bruge mine ord til noget. Helt vildt. Tænk engang. Det havde jeg ingen som helst idé om, da jeg sad og tæskede i det tastatur. Det er overvældende.

Jeg håber I vil klappe jer selv på skulderen, for I er nogle lækre og dejlige kællinger hele bundet og jeg glæder mig til at vi ses på landevejen. Til et foredrag et sted i Danmark. I kan godt sætte kaffen over og smøre de boller og booke det forsamlingshus, så kommer jeg i mine glimmerstiletter og mine brede lår.

Vi ses!
7 kommentarer:

 1. ...Og nu elsker vi dig endnu mere. :-) Ladies, hvem booker noget i Århus snart? Vi vil se de stiletter i aktion!

  SvarSlet
 2. Ja, kom til Århus. Jeg skal nok bage de boller og dukke op med dem og MINE fede lår.

  SvarSlet
 3. Hej Annamette.
  Jeg har aldrig kommenteret her før, selvom jeg virkelig har nydt at læse med i over et år nu.
  Men dette vil jeg at du skal vide:
  Jeg er på vej ud af en fødselsdepression, som har varet næsten to år nu. En depression der i høj grad er holdt ved lige af tanker om, hvorfor jeg ikke bare kan få det sk*de sexliv op at køre, og deraf tanker om, om det er fordi jeg slet ikke elsker min mand.
  Så jeg har købt din bog.

  Tak.for.den!

  Tak

  ...

  Tak fordi du er så ærlig som jeg aldrig har set nogen være det før. Man tror jo altid på en måde at det hele bare kører for alle andre.
  Jeg slugte bogen på een enkelt aften, og har haft det så meget bedre lige siden.
  Jeg kan slet ikke beskrive hvilken forskel det har gjort for mig.

  Det var lige dét - og KUN dét - der skulle til for mit vedkommende.

  Så klap dig selv på skulderen. Jeg er sikker på du lige har reddet i hvert fald ét ægteskab, og givet mig lidt mere mod på, at min søn kan få søskende alligevel.

  /L

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre L. Det glæder mig.

  SvarSlet
 5. Kære Annamette. Tusind tak for en rigtig god bog, og for at du tør være så ærlig. Jeg tager mit læste eksemplar med til Viborg den 1. juli, hvor jeg håber, du stiller op til noget signering iført pink dragt ;o) De bedste hilsner til dig fra Berit

  SvarSlet
 6. Kære AnnaMette. Jeg tilslutter mig heppe- og takke koret for din ærlighed - var selv i chok over hvor ramponeret jeg blev efter ønskebarnets ankomst - blev ramt af ting jeg sgi da aldrig havde læst om - og nok skal spare jer for her - og var længe efter forundret over, hvad det gjorde ved mit selvbillede. Fik siden tvillinger...ved selvvalgt kejsersnit - af hensyn til dem, men sgu også mig selv og lever i og nyder det travle hverdagsliv med tre små børn med genkendelige længsler efter 'den tidligere mig' under overfladen, men også med visheden om at det kommer igen en dag på en anden måde - at jeg stadig er mig - nu bare med mand (som bare har at blive;-) og tre børn på rekord tid...pøj pøj med det hele

  SvarSlet
 7. Kære Annamette.
  Jeg siger det samme som de andre. :)
  Jeg har læst med længe nu, og sammenligner ofte vores liv. Jeg har desuden også to drenge på samme alder som dine, og har fødselsdag juleaften. :)
  Jeg er ved at læse din bog, og nyder det, MEN: hvorfor kalder du dine veninder for F. og B. osv.? Det er så ærgerligt for det virker så upersonligt, og får mig automatisk til at distancere fra fortællingen. Jeg kan godt forstå hvis du ikke vil nævne dem med navn, men hvorfor digter du ikke et andet navn så?
  Nå, jeg vil læse videre nu... ;)
  Mvh Jo.

  SvarSlet