mandag den 11. juni 2012

omg!

Det der med at høre min stemme i radioen, har jeg intet problem med. Men at se mig selv på tv.....fuck nu af. Det er ikke det jeg siger, det er fint nok. Men hvad sker der for mimikken? Øjnene, der ruller. Og hvad med den mund. Altså helt ærligt. Thure sidder sådan meget længere nede i sofaen end mig, og hænger lidt, som de fint har filmet fra siden. Og mig set fra siden. Seriøst, når jeg skal holde foredrag forlanger jeg ar I allesammen sidder og kigger på mig i frøperspektiv. Nedad. Så man ikke ser dobbelthagerne.

Jeg poster ikke det link. Gør det bare ikke. Men jeg kan godt fortælle jer, at jeg fra nu af vil leve af grøntsager og kød. Stenalder kost right up my alley. Og tung vægttræning og så muligvis også en fedtsugning i Ukraine, hvor man kan få det til indkøbspris.

Engang var jeg da lækker? Hvad skete der for det?


5 kommentarer:

 1. Kære Fuhrmann
  Kender dig jo kun her fra bloggen og ved ikke hvordan du har set ud tidligere, men du ER da lækker! Og gjorde det på alle måder fint og godt i indslaget på Lorry (og det gjorde Thure med).
  Hjertlig tillykke med bogen og fortsat held og lykke med den.
  Manja Hansen

  SvarSlet
 2. Se nu at få sovet lidt. Og så kig på det interview igen. Du ser skide godt ud! Og din ægtefælle kan jo ikke se andet end godt ud, selv om han så har fået et blåt øje. Forbilledligt par!

  SvarSlet
 3. Så blev jeg da nødt til at se indslaget og kan kun sige, at du ser flot ud. Tillykke med bogen.

  SvarSlet
 4. Hit nu bare med link, din lille hystade, så dine fans udenfor Lorrys område kan labbe dine guldkorn i os:)

  SvarSlet
 5. Må vist hellere få købt den bog. Jeg var lidt i tvivl, om det var noget jeg gad, men interviewet på Lorry fik da en lille klump frem i min hals, så du rammer vist noget!

  SvarSlet