mandag den 11. juni 2012

Dagen i dag

Jeg havde en vældig fest i fredags og blev temmelig vissen. Jeg nåede at glemme alt om, at jeg havde lovet Thure at hjælpe ham til det kajak-løb, han skulle arrangere søndag.

Og glemte alt om, at når man skal rydde op fra fest, efter fire timers søvn inkl. tømmermænd, så kan det godt gå hen og blive en lang dag. Specielt når man ikke kan nå at sove ud inden man skal op igen og befinde sig på Amager Strand søndag morgen kl. 6.30, parat som Lille Hjælper for de mange mennesker, som af gud ved hvilken grund, havde lyst til at padle rundt om Amager hele søndagen.

Jeg kom hjem i går kl. 18.30, og der kunne jeg ikke helt huske hvad jeg hed. Kun at der stod to unger og hoppede og at jeg her til morgen, skulle møde op på Radio 100. Udhvilet. Helst.

Det skete ikke helt, men det var utroligt hyggeligt. Og Mads havde joggingbukser på. Det var som det skulle være.

I dag skal Thure og jeg have lagt en fjernsyns make-up og ind til TV2 Lorry for at snakke om bogen, og ligeså god timing det var, da jeg fredag morgen, stod i Metroen mod Vestamager i svedigt træningstøj, ditto hår og klipklappere og opdagede mit fjæs på forsiden af 24 Timer, så er det også bare super fedt, at Thure fik et blåt øje i går. Det kommer til at se skønt ud på TV.

Jeg har i øvrigt intet tøj at tage på, som ikke er enten stribet eller prikket, så hvis folk ikke kan huske hvad indslaget handlede om, kan de muligvis huske en mand med et blåt øje, noget med en bog og en dame i tøj der flimrer. Det er branding, der vil noget.

Ha' en god dag. 
5 kommentarer:

 1. Lyder sgu hårdt, det der kendisliv. Nu ved jeg, hvorfor det var, at jeg ikke gik den vej ;-D

  Stort tillykke med bogudgivelsen og successen!
  Jeg glæder mig til at læse din bog!

  SvarSlet
 2. Hvis nu du beder Thure tage noget stribet på også, kan i være et par der flimre. Og måske fjerner det fokus fra det blå øje (men nok også fra bogen...)

  SvarSlet
 3. Jeg hørte dig i radioen og du lød helt vildt fornuftig ;-)
  Glæder mig til at læse bogen.

  SvarSlet
 4. Hvis du en anden gang ikke kan huske hvad du hedder, så skal du bare kigge uden på din bog!! :D

  SvarSlet
 5. Jeg har set interviewet og synes du så rigtig dejlig ud. Selv Thure med det blå øje lignede ikke en der havde fået bank eller er underkuet af konen ;o) Til gengæld sagde han noget vigtigt. Det der med at mænd ikke altid tænker eller reflekterer over tingene, men bare er i nuet og agerer ud fra hvad der er behov for. Det var alligevel godt reflekteret af ham. Sådan har jeg det også for det meste, jeg er i nuet og gør hvad der skal gøres og hvad der er behov for... altså groft sagt ikke... Gør det mon mig til en mand?? Glæder mig til at læse bogen og tillykke med den!

  SvarSlet