onsdag den 2. maj 2012

Det er snart tid til pink

Om et par måneder er det et år siden jeg tæskede rundt med tungen ud af halsen til det her løb. Og nu skal vi snart til det igen. For nej. Den dragt blev jo for fanden skabt med det formål at skulle løbe landet rundt.

Det var endda meningen, at vi skulle skabe en trend og jeg ville låne den ud, men jeg fik kun een mail fra en læser, som jeg husker hed noget H og som var sygeplejerske. Så kære dig, der skrev. Helt ærligt, vi skulle jo have løbet et løb i efteråret sammen, hvis du stadig læser med, så send mig lige en mail, for jeg aner ikke hvad jeg skal søge på i de 10.000 mails jeg har.

Nå. Men d. 1. juli går det løs igen. Til det her mudderløb. Kvindefims. Jeg kunne jo ikke holde min store fede kæft og skrev en klumme om de fesne kvindeløb, og så var der ham ovre i Viborg som tog mig på ordet og bum! nu er der kvindeløb på wife-beater-måden, med mudder og vand og ild. Og jeg gentager: ILD!

Jeg står som den første tilmeldte på listen og griner. Skideskægt er det, men fordi jeg har siddet på min flade r*v i mange måneder, så synes jeg måske to mdr. er om freaking lidt. Hvordan h....., når jeg at smide ti kg og hvordan h....., når jeg at træne mig til at kunne spæne rundt i et militærområde i Viborg?

Helt ærligt. Jeg har sgu lidt klamme fødder.

Men jeg har da tænkt mig at tage en tur i den pink dragt. Til gengæld skal I med. Altså, vil I ikke nok? Please. Melde. Jer. Til. Det. Løb. Og tag noget pink på, så jeg ikke er den eneste jubelidiot igen?


4 kommentarer:

 1. Hvorfor skal det da også være helt ovre i det der Jylland, altså? Synes det lyder som et totalt fedt løb! Og en forfriskende afveksling til flade Københavnerløb (Som jeg nu ellers holder meget af!)

  Jeg hepper på afstand, er sikker på din pink dragt lyser helt til Kbh ;)

  SvarSlet
 2. Jamen kom da med alligevel! Jeg prøver at lokke Thure til at holde et her i Kbh. Nogen må jo gøre det.

  SvarSlet
 3. Jeg har et par veninder som er friske, hvis det bliver i kbh!

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne med, både til træning på de amagerkanske bakker og heeeeeeeeele vejen til Viborg, må jeg køre med dig :P og hatten af for dig og den dragt!

  SvarSlet