tirsdag den 15. maj 2012

Jeg er på vej ind til Radio 24/7, hvor jeg skal snakke lidt om bogen og om sex efter alle de der børn. Programmet hedder Radiorådet og i aften skal jeg være der sammen med en grand old lady indenfor sexologverdenen.

Er der nogen der vil skal have noget med aka spørge om noget? Hvis vi har fat i en novice her, så må der vel være hul igennem for a l l e spørgsmål.
4 kommentarer:

 1. Sidder og lytter lige nu - grand old lady er nemlig min "ekstra-mor" og selvom jeg har hørt hendes guldkorn det meste af min barndom og ungdom, så er der altid plads til lidt flere, for nu er JEG jo ligesom også nået til en anden fase. Kram fra hende med de pink nethandsker :-)

  SvarSlet
 2. Arj er hun Anne? Sikke heldig du er, som jeg sagde under musikken: gid vi allesammen kunne have den slags kvinde som mentor. Tror det kunne spare os mange mange bekymringer og penge. Lucky you ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg føler mig også heldig - Hun har altid været der for mig når jeg har haft brug for det - og har lært mig ikke at være så snerpet (svært når man får stukket en bog med billeder af kvinders underliv i hovedet som 11 årig og får at vide at "alt er bare smukt"), og sjovt nok har vi samme snak som I havde igår om store og små pikke en del gange, da jeg var yngre :-)

   Slet
 3. Har du ikke et link til programmet?

  SvarSlet