mandag den 28. maj 2012

Vi troede vi havde set det hele..

...det havde vi bare ikke. En eller anden har nemlig lavet en blog om gevir og horn. Se den her.

Jeg er selv utroligt lidt vild med gevir og horn, men jeg må give hende, at man må få en bedre dag ved at sætte Hama perler på noget gevir.

Jeg mangler en hobby. Jeg må finde på noget. Nogle idéer?

6 kommentarer:

 1. Er helt paf, den havde jeg ikke lige set komme :) dog imponeret over at "man" får sådan en ide. Hvis det er en lige så opfindsom hobby du søger, tror jeg hellere, at jeg må lade være med at komme med gode ideer, for det kan min fantasi slet ikke matche.

  .......tar nu mig selv i at sidde og fundere over, hvordan hun mon er kommet i besiddelse af alle de gevirer....

  SvarSlet
 2. ha ha, det er dælme ellers kækt nok med sådan blog. Og sådan en samling af gevirer ikke mindst. Hvad gør hun med dem bagefter? Julegaver???

  SvarSlet
 3. For helvede altså - jeg er ikke sikker på, at det er sundt at have så meget fritid!

  SvarSlet
 4. Jeg vakler mellem at mene, at det er usømmelig omgang med lig - og at det så egentlig er ret sjovt. Kan dog ikke forstå, at hun bare nøjes med at male gevirerne og pladen. Synes hun - når det nu endelig skal være - burde flippe mere ud og give dem øjne og sære indslag ...

  Måske kan du gå hende i bedene ved at udstoppe døde dyr? Var det noget, Annamette? Du kan evt. specialisere dig i roadkills for at få et mere alternativt udtryk ...

  SvarSlet
 5. Hahah Knirke, hvorfor er jeg ikke overrasket over at du foreslår roadkill ;-)

  Jeg er angst for skeletter af enhver art. Døden du ved. Ja, jeg hader den.

  SvarSlet
 6. Jeg har en hobbyide til dig. Du skal lede efter opsatser, horn og dyrekranier til mig og så prutte dem ned i en god pris :-)

  Nå ja, det er mig der maler opsatser og jeg ville gå overboard, men den sending "dimser" jeg bestile på eBay lader godt nok vente på sig. Og jeg er utålmodig, derfor står den på maling og glimmer indtil videre.

  Der er stadig mange opsatser der skal dekoreres :-)

  Kan du strikke? Jeg kunne godt tænke mig en opsats der blev yarn bombet :-)

  SvarSlet