torsdag den 31. maj 2012

Mig og Thure i Alt for Dullerne


Som jeg skrev på Facebook i dag, så står Hella Joof nok ikke og tripper oppe på tanken, når hun er i Alt for Damerne, men det gør jeg! Og jeg stod der kl. lidt i 9.00 for at hive mit eksemplar med hjem. Jeg ved godt, at jeg har skrevet for magasiner i lang tid og haft mit fjæs i, mange gange... og alt det der. Men det er var alligevel specielt at få netop denne artikel i. Jeg blev så glad. Og stolt. Det er den første om Længsler & Leverpostej, og jeg.kan.næsten.ikke.vente.til.den.bog.udkommer.

Hvis du også vil læse lidt mere om bogen og om alt det her liv vi render rundt og lever, så fis op på tanken. Eller kjåkkeren, som vi siger i Jylland, og på Amager.


7 kommentarer:

 1. Som jeg skrev til dig på Facebook, så er I lækre! Om Hella J er cool eller ej, så vil du altid være et ottetal der ligger ned sejere. Og det fordi du er ærlig og sjov på den naturlige måde'ish! Det bestemmer jeg nemlig!
  (et ottetal der ligger ned, siger Rasmus, betyder uendeligt. Så du vil altid være uendeligt gange sejere end hende den anden!)

  SvarSlet
 2. Jeg har nu fået din bog anbefalet af tre af mine journalistveninder, som har læst anmeldereksemplarer af din nye bog. Det fik mig til at stryge ned i min lokale boghandler for at hente den, men jeg måtte jo altså gå slukøret derfra, da jeg fandt ud af, at den slet ikke er udkommet endnu. Så nu går jeg bare og venter og glæder mig til at læse den :) KH Christina Ove Holm, journalist og indehaver af Ove og co.

  SvarSlet
 3. Onkel Anne, du er så generøs et menneske. Tak.

  Æv for fanden Christina, næste fredag it is.

  SvarSlet
 4. Aj, men I ER altså lækre at beskue ... <3 Øv, at jeg ikke har mulighed for at få fat i bladet, ville rigtig gerne læse artiklen.

  SvarSlet
 5. 'Mig og Thure' er helt med vilje...og hvi det er dig Thure, der er anonym, så var det stadig med vilje. ;)

  SvarSlet
 6. Sejt. Så den. Købte den. Læste den. Du er pæn - og også Thure din

  SvarSlet