tirsdag den 10. april 2012

Vi bringer en efterlysning


Der er meget jeg kunne skrive om påsken, og om den fantastiske weekend jeg havde med Thure, om vores fine Hoteltur, om min opdagelse over min officielle titel som gammel, mit tynde hår og en Ikea lampe, men allerførst SKAL det handle om den træ-elg, som jeg er syg for at finde.

Så den på Kafferiet og forelskede mig straks..også lidt pga. perleslipset...med andre ord: MUST.HAVE.ELG. En hurtig rundspørge på Faceren kunne efter 23 sekunder fortælle mig, at den findes og at den koster den nette sum af 2800 kr. WTF?

Så nu tilspørger jeg jer, kreakrager, DIY-typer, træentusiaster: kan man ikke lave den selv? Er det ikke bare at køre i Silvan og så fræse lidt i noget tynd mdf?

Please fortæl mig, at du kender en der kender en, der kan lave en billig udgave, så jeg ikke skal sælge mine børn. Eller please send mig en mail, hvis du finder den på Lauritz, hvor den også blev spottet.


12 kommentarer:

 1. Følgende link indeholder en diy til en mindre udgave af elgen :-) eller en ko for den sags skyld :-)
  http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/paptrofer.html
  Så er børnene reddet :-)

  SvarSlet
 2. Du kan næsten få en hel jungle op på væggen herfra ... de har også en elg :)
  http://www.cardboardsafari.com/shop/results.php?action=showproducts&category=Large%20Trophies

  SvarSlet
 3. (*host host* - og så er der lige én af krea-kragerne der pipper, at hvis du skal have én eller anden til at lave sådan en svend fra bunden... så er de 2800 temmelig hurtig brugt, både i tid og materialeudgifter....)

  SvarSlet
 4. Jeg tror nok, jeg ville lave den i tynd krydsfiner i stedet for MDF? Og tilslutter mig Trines host;) Men så igen, jeg går ALTID til en hvilkensomhelst DIY med tanken: hvor lang tid kan det lige tage? Det viser sig altid, at det tager lang tid:) God fornøjelse:)

  Kat fra Søster Lystig

  SvarSlet
 5. Jeg skulle lige til at være large og sige "den laver jeg!", men jeg har sq lavet dine patter - og har faktisk ikke tid til at lave en elg. Selvom jeg rigtig gerne vil nusse om det projekt. Pis.

  Har 2 løsninger:
  1: spørg Rud (ejeren) om han vil sælge. Det skal ikke udelukkes...(du finder ham inde på The Royal Cafe)
  2: Etsy - bedste bud og OK billigt http://www.etsy.com/listing/93692441/contemporary-moose-head?ref=sr_gallery_6&sref=&ga_search_query=moose&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=DK&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmademoose (meget langt link...)

  SvarSlet
 6. Åh Lotte jeg vidste du ville skrive, og du har jo for fanden lavet de mest fantastiske patter, så hvorfor ikke en Elg? Okay jeg forstår. Kender du da Rud?

  SvarSlet
 7. Et-eller-andet sted burde det jo være sådan at der ALTID er tid til en elg. Sådan bør livet være...Jeg kan i hvert fald se at der kan drikkes meget kaffe mens man nusser med den.
  Kender og kender Rud. Sort of. Men du skal nok i virkeligheden ha' fat i hans kone Lo (- og hende finder du også på The Royal...). Hvis jeg ser nogle af dem, så spørg jeg altså!

  SvarSlet
 8. Åh det må du gerne Lotte. Jeg har een gang i mit liv set Rud og jeg turde knap nok bestille en smushie, så autoritær så han ud. Men jeg gætter på at han er vældig flink.

  SvarSlet
 9. Jamen altså... sådan noget laver de skam i den gade, jeg om et døgn kan kalde mit forhenværende hood. Se selv: http://www.griffenshop.dk/ - de er topseje.

  SvarSlet
 10. http://www.designdelicatessen.dk/produkter/50-vaegdekoration/1427-idea---d-torso-reindeer/
  Jeg faldt lige over denne, billigere udgave - hvis du da kan leve med at det er et rensdyr!

  SvarSlet
 11. http://www.areastore.dk/products/moustache-moose-trophy

  SvarSlet