tirsdag den 7. juli 2015

En weekend med veninder, bryllup og Kurhotel Skodsborg

Duften af varm asfalt og benzin, som kun København kan dufte. Veninde sladder, rødvin i Pisserenden, fadøl i regnen, mere veninde sladder, samtaler om tyndt hår og om vigtigheden i at give sig selv uslebne diamanter, som især gælder damer i provinsen. Mere provinssnak.

Så go' nat. Og falde i søvn til lyden af Pisserenden. Folk der synger, dunkende bas, pigehvin og fuldemandsråberi. Sove, sove, sove.

Op igen. Så indtjek på Kurhotel Skodsborg, sige hej til mand, kysse mand, lynomklædning, tage lækker mand i hånden og skride til bryllup i høj sol. Være vidner til to menneskers kærlighed, Sofie og Andreas. Lyden af ja'et i kirken, møde nye mennesker, sidde ved bord og æde som grise, og snakke om den Patensdomstol. Fire ud seks stemmer ja.
Taler, vin, øl, drinks, hjem. Sove.

Vågne. Brunch med udsigt over Øresund. Kysse mand farvel, fordi Mand sagde: "hvorfor bliver du ikke bare herovre?" Til Spa og Halløj. (Jeg har verdens bedste mand)

Ligge i Hotelseng. Stilhed. Lidt for meget stilhed. Hvor er lyden af børnene? Alt for stille. Spise hotelchokolade. Ringe til veninde. Sladre-sludre i en time. Tøffe over i spa, klæde om, prøve ALLE bade og dampstuer og spise æbler, og skrige i koldvandstunnel. Svømme, svømme, svømme. Mere sauna, mere dampbad, brænde fødderne på damp, råbe av for satan!

Ud igen. Omklædning. God tid til at tørre hår. Ingen afbrydelser.

Ligge på en bænk i solen på Skodsborg St. og skide hul på om man egentligt kan tillade sig at ligge og snue på en bænk i fuld offentlighed, når man er 40 år, gift og mor til to. Gu' kan man da så.

Til alle mødre: giv jer selv en dag deroppe og efter spa'en, så fis over i loungen og slæng jer i deres kæmpebløde sofaer med benene oppe og læs en bog, eller glo i blade, mens pæne unge mænd serverer kaffe og drinks for jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar