torsdag den 11. august 2011

Off we go

Klokken er 22.00 og jeg burde pakke. Men jeg har været som Alfons Åberg her til aften...jeg skulle baaaaare lige..alt muligt.

Har heller ikke tid til at blogge. Faktisk. Men jeg tjekkede lige ind en sidste gang for at sige, at der er først til mølle med min Rika taske og min Mulberry taske, hvis jeg skulle kradse af. Jeg har de sidste nye magasiner fra denne måned og noget virkeligt dejligt sengetøj fra Hay. Jeg har en pels hængende og det siger de jo kommer på mode igen til efteråret. Igen, først til mølle. Og nårhja, der ligger guld i smykkeskrinet. Det kan I jo tage ned til Line&Jo og få smeltet om. Der er nogle diamanter imellem. Dem kan I sælge nede på Istedgade. I skal bare love mig een ting, og det er: at hvis I får det omsat til kolde kontanter, så hold en fest ikke?

Udover det. Så bliver det fucking fedt. Kæft jeg glæder mig. Og jeg har besluttet at tage the clean way. Altså at flyve uden stoffer. Eller alko. Til gengæld stryger jeg direkte i baren, når vi rammer Edinburgh. Vi har nogle timer, inden vi tager videre til bryllupsfest-somewhatsomewhat-skotsk-by, og de timer har jeg tænkt mig at bruge på at tage op på et slot. Blandt andet. Bagefter skal jeg finde noget shampoo.

Blogger i øst og vest. Det er nerver. Men se, hvilket vidunder jeg har fundet til SPOTpris. Var nødt til at vise jer den, selvom det ikke er en modeblog.
Jeg mangler bare noget sækkepibe, og noget violin og noget Highland, som jeg kan stå og blive blæst omkuld af. Og noget fest. Der er fest i den kjole. Jeg kan mærke det.

So long.

9 kommentarer:

 1. Det er bare ind i maskinen og ud igen, det er lidt det samme som når man rejser frem og tilbage i fremtiden, man er lidt bange for hvor ender man mon henne, men altså du skal nok klare det. Det er bedst for alle. Basta.

  SvarSlet
 2. God tur.
  Bog er vel ankommet. Tak. Den er skøn :-)

  SvarSlet
 3. God tur!
  Smuk, smuk kjole. Som vi vel får billeder af med dig indeni, flankeret af Thure i kilt?

  SvarSlet
 4. Lækker lækker kjole! Hvor kommer den fra? Hvis man nu skulle få lyst til at være copycat. Og god fest, giv den gas på alle sækkepiber.

  SvarSlet
 5. Wow den kjole er fed! Hvorfra?

  Krydser fingre hårdt for at du overlever - god fest!

  SvarSlet
 6. Kjole er fra Malene Birger. http://shop.bymalenebirger.com/DK/item/Q05771158/?partner=5363&t_type=cat - min fik jeg noget billigere end på linket her. I Vejle - of all places.

  SvarSlet
 7. Det er bare ind i maskinen, en pose slik i hånden, et dameblad og musik i ørerne og træk vejret dyyyyyyyyybt ned i maven!!! Så klarer du den med bravour...du har løbet i pink kondomdragt...så kan du fandme også flyve!!!

  OG skulle det utænkelige ske alligevl....så sætter jeg lige en mærkat på Mulberry´en med det samme;)

  SvarSlet
 8. Årh tak for link, du er en skat! Skynder mig lige at blive 15 cm højere, så jeg kan bruge sådan en, uden at skvatte. Suk...

  SvarSlet