onsdag den 10. august 2011

Flyskræk

Jeg er sprunget let, elegant og lydløst henover det blogindlæg, der handler om at jeg om to dage skal sidde i et langt metalrør med vinger. Mest fordi det så ville minde mig om, at det er virkelighed. At jeg skal flyve. Sådan rigtigt. Med check-in og det hele.

.....okay jeg kan ikke skrive om det endnu....

Går lige ind og hyperventilerer ned i en pose....

14 kommentarer:

 1. Nogen gange hjælper det at tænke på, at der er nogen, der har det værre. Mig fx.
  Jeg har også lettere flyskræk. Og skal flyve til Mallorca med hele min familie. Den 11.september.

  DEN 11. SEPTEMBER!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt med dig her. Helvedesmaskine. Jeg har to ord: Beroligende medicin!

  SvarSlet
 3. Sidste gang, jeg sad i et fly, var jeg ved at gøre noget mere håndfast ned i en pose end bare at hyperventilere...

  Med andre ord: Jeg føler med dig.

  SvarSlet
 4. Beroligende medicin, hvor hvor hvor?

  SvarSlet
 5. Lægen. Sig du er bange for at flyve og at du skal have nogle stoffer. (Alprazolam er da zizzle, bare kun tage dem når du skal flyve, ikk? )

  SvarSlet
 6. Jep. Beroligende medicin, stærk drink og iPod. Så snorker du hele vejen. Jeg har selv testet metoden.

  SvarSlet
 7. Prøv en af de der flyskræksapps. Ikke at de virker men det er så latterligt at man bliver nød til at grine og så virker det sgu alligevel lidt for hvem kan være fyldt med dødsangst mens der hulkes af grin. Og forøvrigt, jeg flyver ca en gang om måneden og.....der er overhovedet ikke noget at være bange for andet end at man får tørre bussemænd og ens sidemand tit har glemt hvordan man går i bad.
  R

  SvarSlet
 8. Enig med amarOrama. Bruger samme cocktail.

  SvarSlet
 9. Har du før været ude at flyve, og hvilken del er du mest bange for? Selv er jeg jo mest bange for den sikre del af det hvor flyet er i luften. Landing og øh opflyvning? startning? rejsning? Take off. Jamen det kan jeg godt li, det er jo som tivoli. Men jeg er sikker på det nok skal gå alt sammen. Bare tænk på at løbe i det pinke outfit, så er en flyvetur jo ikke så angstfremkaldende. Måske du skulle tage den på i dagens anledning, så glemmer du sikkert at du er bange.

  SvarSlet
 10. En dyb indånding og kilten (ikke nødvendigvis din egen) godt op over ørerne :-) Aaaand lift off...

  SvarSlet
 11. Æhm, som ex-flyskrækker og som én som har researchet meget i emnet, må jeg altså på det kraftigste fraråde medicin og alkohol. Det KAN gøre oplevelsen endnu værre. Siger ikke at det gør det...siger bare at de kloge siger at man skal holde sig fra det. Køb nu de bøger jeg anbefalede dig for 1000 år siden, AM. De er guld værd.

  SvarSlet
 12. Jeg er ex-flypanisk... Min fantasti er for veludviklet til free seating, så jeg vil anbefale det der virkede for mig. Gør følgende:

  Book speady boarding eller anden ordning der gør at du selv kan bestemme hvor du skal sidde... det er så fjollet men det virker virkelig for mig... Det er kontrol...

  Fokuser på hvor professionelle stewardesserne er, hvor nydeligt deres tøj/make-up/hår sidder, for det er jo naturligvis et udtryk for at de har totalt styr på alt andet, hvorfor du selv kan slappe helt af...

  Og så kan jeg anbefale denne her bog:
  http://www.amazon.co.uk/Easyway-Enjoy-Flying-Allen-Carrs/dp/0140278370

  Jeg har ikke læst den selv, men brugte ryge-varianten da jeg stoppede med at ryge... og jeg har ikke røget i halvandet år at all (efter 11 år med 20 om dagen)... Beklager romanen... (altså den jeg har skrevet...)

  SvarSlet
 13. Så mange gode råd. Hvor skal jeg starte? Jeg har nu faktisk ikke tid til at være bange med alle de app's, drinks, stoffer jeg skal inhalere. Men hey tak. I må arve Thure, hvis jeg svatter ned. Han gør naturligvis ikke. Det er jo kun MIG der kom til at sidde der hvor flyet gik i stykker. Aj jeg håber jeg overlever.

  SvarSlet
 14. Ellers sæt dig ud på lokummet under hele turen. Ifølge ammehistorierne er det der, man har bedst chance for at overleve et flystyrt.

  SvarSlet