torsdag den 26. august 2010

Det vidste du ikke

For 68.000 år siden blev jeg tagget af Kun Sanheden: Fortæl syv ting om dig selv. Og i sidste uge smed Maren en efter mig. Hele ti ting hed det. Jamen kan man så være mere selvfed end at slå de to sammen? ... værs'go hele sytten ting.

# 1
Den historie, der keder Thure allermest er når jeg siger: 'jamen det var ligesom dengang jeg cyklede til Skagen.' Men det har jeg altså, Og det var hårdt. Også selvom andre først når muren, når de krydser indlandsisen på en ski.

#2
Jeg fik min første fartbøde to uger efter jeg fik kørekort. Betjenten var af den vittige (synes han selv) slags, med skovsnegl og kasket, og da jeg rullede vinduet ned, sagde han: 'nåååårh, fars Bimmer kan køre hurtigt hva?' Da jeg kom hjem og skulle fortælle om min mor om min nærdødsoplevelse, stivnede hun af skræk fordi hun troede jeg var blevet gravid. Set i det perspektiv var bøden peanuts.

#3
Selvsamme Bimmer kørte jeg i grøften nogle måneder senere. Havde udtrykkeligt fået besked på KUN at køre i min mors lille Maskot, mens min stedfar var i Tyskland. Men helt ærligt, hvem gider det, når man skal ud på rideskolen og spille sej? Tag dén smartass og ryg i grøften frdi vejene var glatte.

#4
Har engang spist fire store stykker kage i en bil på vej til Roskilde Festival. Sagt farvel til hende der gav mig et lift, og efterfølgende forsvundet ind i en tåge. Altså, jeg kunne sgu da ikke vide, at typen med perleøreringe og rød neglelak også var typen, der bager kager med hash. Min ekskæreste fandt mig stående med fire Snickers ud af mundvigen og et fjoget grin. Jeg havde ingen idé om hvor jeg var og at han fandt mig, var et mirakel. Også da han fik forklaret et ungt par at jeg ingen intentioner havde om at stjæle deres telt - jeg var bare lidt træt. Det syntes jeg var herresjovt. Naturligvis.

# 5
Elsker at køre stærkt på ski.

# 6
Det sted i verden jeg har været allermest lykkelig, er på toppen af et bjerg med sne.

# 7
På selvsamme bjergtop er jeg engang blevet skældt hæder og ære fra af en mand +50, fordi jeg havde 'lokket' ham derop som skiguide. Vi taler mand fra Jylland, som var døden nær af bjergangst, og som selv havde meldt sig på en guidetur, og som jeg efterfølgende måtte transportere ned på ryggen, mens han råbte og skreg.

# 8
Jeg kan virkelig virkelig virkelig godt li' lakridsis

# 9
Min beslutning om at flytte til Kbh kom en aften på en bar to uger efter min eksamen på HF. Dagen efter fik jeg et job, fire dage efter sad jeg i toget med min cykel og rygsæk. Og skulle bo hos venner på noget, der hed Nørrebro. Tal om at komme ind med 4-toget. Det er nu 14 år siden.

# 10
Jeg fik 5 i mundtligt dansk på HF. Trak to digte af Michael Strunge. Go Figure...

# 11
Har kørt tværs over USA i en gammel Dodge. Og det vil jeg anbefale alle. Undtagen mine børn.

# 12
Har været semi-kærester med Carsten Krøyer fra Nice Device, dengang han bare var en pæn tennisspillende dreng fra Strib. Han kyssede ikke ret godt. Men endte med Tina Kjær.

# 13
Har engang båndet en hel udsendelse med Villy Søvndal, men måtte klippe den en time ned, fordi han ikke kunne udtale halvdelen af de musiknumre som blev spillet på P3.

# 14
Da jeg var radiovært var jeg alligevel glad for at det ikke var MIG, der havde leveret denne historie: P4 vært laver program om problemer i Afrika og har en psykolog som gæst. De hyggesnakker under musikken, men glemmer på et tidspunkt at slukke for mikrofonen. Man kan nu høre psykologen sige at det da var noget seriøst god negerpik hun havde fået sidst hun var i Afrika. Og ps. hun var gift og pps. hende svigermor havde hørt det.

# 15
Undskyld det bliver så langt

# 16
Jeg har engang vandret rundt i Grand Canyon i et par Converse og med to stykke toastbrød med peanutbutter. 'Ai skal vi ikke lige prøve at gå herned til den her flod' - sagde idioterne fra Jylland. Og syv timer senere havde de vabler så store som meloner og havde nær måtte ringe efter en redningshelikopter.

# 17
Og jeg kunne blive ved

# 18
Tror vi stopper her

# 19
God weekend

Jeg giver den op for Mette, Thure, Flo, Anette og Anna.

5 kommentarer:

 1. FuhrMANNER, du har jo facetter, som vi ikke har en blogmands chance for at matche. Selvom jeg faktisk er gammel Nørrebro'er. Og elskede det. Min gade hed Bragesgade, og jeg savner noget Nørrebro her i Jylland. God weekend.

  SvarSlet
 2. Havde nær spyttet kaffen ud af grin, over 4'eren.
  Og 3'eren. Ja, nær dem allesammen faktisk.

  Du skriver fantastisk levende. I låve it!

  SvarSlet
 3. No way! Jeg blev prikket af Maren og skrev hele ti ting om mig selv i går. Og der er simpelthen ikke en hemmelighed tilbage i mit liv!!

  SvarSlet
 4. LOL!! Faktisk også lidt fordi at jeg med min ammehjerne kom til at forstå #12 som om at det var DIG som endte med Tina...Tør godt vædde med at det vil være Thures yndlingshistorie såfremt at det var virkelig var endte sådan!!

  SvarSlet