onsdag den 20. maj 2009

Mavesur kælling strikes again!

Lad mig bare starte med en underdrivelse. Jeg har haft en del kvalme i min graviditet. Det betyder 24 uger med kvalme, hvoraf de 19 af dem, med opkast sådan cirka around the clock.

Jeg har kastet op i mange københavnske skraldespande, i køen i Netto, udenfor Netto, på metrostationer, på min cykel, i et radiostudie, i rendestene og hos lægen. Jeg har stået med hovedet nede i en skraldespand og pisset i bukserne, fordi jeg havde drukket for meget vand og skulle tisse samtidig med at jeg kastede op. Jeg kan aldrig mere høre sangen fra Malle Mus uden at få vand i munden og brækfornemmelser. Spørg mig ikke hvorfor.

Jeg prøver at tage det med oprejst pande. Det gør jeg altså. Der er bare nogle dage, hvor kvalmen overstiger alt, og så bliver den mindste lille bitte irritation tårnhøj.

Det skete her til morgen og det gik ud over:
 • Mødre der taler med baby-stemme til deres børn. "Se de spiser kiks alle børnene, hva' sgat", blev der sagt i falset.
 • Mødre, der giver deres børn flyverdragter med ører på. Hvad sker der! Man køber da heller ikke en hue med katteører til sin mand, hvorfor skal ungerne så sidde og ligne små dyr i deres klapvogne?
 • Alt alt for venlige kassedamer i Irma med kontaktbehov kl. 9.05: "Goddag frue. Ja tak, ellers andet jeg kan hjælpe dig med? Jamen selvfølgelig må du da lige få en pose, så gerne. 49,95 er liige det du skal af med i dag du. På beløbet? Så fik vi dén ordnet, kan du have en rigtig god dag." - Ai hold nu lige kæft, jeg vil bare gerne lige købe noget smør og en liter mælk. I fred.
 • Hjemløs-negeren, der rager rundt undenfor Irma hver e-n-e-s-t-e dag og råber det samme. Der er åbenbart ikke samme krav til fornyelse for hjemløse, som til os andre.
 • Mobiltelefoner der går ud og fjernbetjninger der ikke virker, når man ligger på sofaen og vil se Sex and the City, men kun kan se So ein ding på DR 1.
Jeg giver lyd igen når kællinge kontakten er slukket. Og undskyld hvis jeg har fornærmet nogen.

4 kommentarer:

 1. Fantastisk indlæg. Det kunne være mig selv - jeg har bare ingen undskyld for at blive sur på joviale og familiære kassedamer ;o)

  Kh Lizet

  SvarSlet
 2. Hej Lizet
  Så tag en på min regning, der kommer nok en dag med kvalme, og det er jo ikke sikkert det bliver ydnyttet hver gang :o)

  Jeg kan ikke komme ind på din blog, hvad hedder den?

  Kh
  Annamette

  SvarSlet
 3. Hej Annamette.

  Jeg har ingen blog og har muligvis benyttet en 'ulovlig handlig'
  Jeg prøvede mig bare frem med nedenstående Vælg profil og fandt så bagefter ud af, at jeg havde brugt min søns google konto. Ved ikke rigtig hvordan jeg ellers skal kommentere - men det skal jeg måske slet ikke ;o)

  Synes du har en super cool blog - er vild med alle jer seje kvinder i blogland, der kalder en spade for en spade.

  Kh Lizet

  SvarSlet
 4. Kære Annamette,
  Det er sgu skønt at bitche af og til og jeg synes så mange kvinder (inklusive jeg selv naturligvis) gør alt for meget ud af at være "rigtige".
  Af og til er livet noget lort også selvom vi ikke har noget rigtig alvorligt at være utilfredse med. Andre mennesker går os på nerverne bare fordi gør som de gør. Det regner når vi skal hjem på cykel eller lille Theodor hælder et glas mælk ud i sofaen - så skal der fandme bandes og svovles :-)

  SvarSlet