fredag den 29. maj 2009

Good f******bye dårlige samvittighed

Og lad os lege at manden her er den dårlige samvittighed. Lad os bare sige at han står for det hele. All of it.

God weekend!

7 kommentarer:

 1. Orv, så vil jeg eddermame gerne være hende, der sparker! Hvis man kunne få sådan en krop... wow! ;)

  SvarSlet
 2. Med lidt træning og nattesøvn og i et andet liv, så kan det være vi ender sådan. Og så ka' de lære det ka' de!

  SvarSlet
 3. Ha, ha – skulle lige til at sige det samme. Altså, om vi så ikke skulle lege, at jeg var hende med den pæne krop. Så var mit bikini-indkøb i dag nok gået en smule bedre, ende det gjorde ...

  SvarSlet
 4. Faldt over en kommentar fra dig hos Julie (jules rules) og opdagede, at du er den Annamette jeg engang har mødt i et andet liv - eller faktisk bare for 3 år siden, men tingene har ændret sig så meget, at det lige så godt kunne have været et andet liv. I hvert fald for mig - du kastede altså også enormt meget op dengang. Dengang lavede du x & y på P3, og jeg var enormt single og med i det der program . Nu bor jeg så med min kæreste og vores søn på Amager, og skal giftes lige om lidt.
  Hyggeligt at læse din blog, og beklager den lange kommentar.
  Iben

  SvarSlet
 5. Kan så lige se, at det ser ud som om det er min kæreste, der kommenterer...

  SvarSlet
 6. Hej Iben. For hulan da! Dejligt at høre fra dig. Tillykke med nyt liv. Tag dén, hvor kan tingene pludselig gå hurtigt. Barn, mand, bryllup. Fantastisk. Noget andet liv end fra X&Y tiden.
  Også for Esben, som skal være far til november. Såmænd.
  Har du en blog? Eller hvordan?
  KH

  SvarSlet
 7. Hej igen. Nope, har ingen blog. Nu følger jeg bare med i andres liv på deres blogs. Det passer ligesom også bedre sammen med forsøg på at gøre karriere inden for det der revision. Helt andet liv end i X&Y tiden. Jeg mindes at jeg dengang sagde, at jeg ville have en mand, der var sjov, pæn, afslappet og nogle gange gik med slips fordi han skulle. Sådan en fik jeg! En revisor der går med hættetrøje og hængerøv, når han altså ikke ræser rundt med slips på og reviderer som en gal! Man skal jo passe på med hvad man ønsker sig, for pludselig har man det (og det er jeg såmænd virkelig tilfreds med).

  SvarSlet