onsdag den 8. august 2012

Ting man kan gøre efter sommerferien, for at der skal ske noget nyt # 2

Få en ny header.

Nu har jeg blogget i over tre år og levet fint med, at min side ved første øjekast, kunne ligne noget fra en østtysk porno webshop. Men det er slut nu. For Sidsel ovre fra Spagat har lavet denne nye og fine header. Jeg ved ikke med dig, men jeg digger den og det var meget vigtigt for mig, at det billede vi brugte var det, hvor jeg ser forkrampet ud i ansigtet, så du skal ikke lægge en kommentar om at jeg skulle se glad ud. Vi ved jo alle hvad det kræver at lægge en god gloss.

Hurra for nye tider.

Okay vildere er det ikke. Men alligevel. Det er da noget. 


12 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg læste min kommentar igen, blev jeg sådan helt....altså det virker bare som om jeg er sådan en pernittengryn-irriterende-læser-hormon-bunke på den anden side af skærmen...

   Og kender det jo selv, det der med at huske at vedhæfte filen, hive kjolen op af strømpebukserne, tage dankortet ud af maskinen (inden jeg forlader butikken) - alle den slags ting, der jo er i samme boldgade: når autopiloten ikke fungerer.

   SÅ without further notice: helt vildt fed header, du har fået dig dér! Word up!

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Meget fin! Meget ærlig (siger jeg uden at kende dig.. men allivl..)

  SvarSlet
 5. Top cool! Mage til autentisk, smækker model har jeg ikke set længe.

  SvarSlet
 6. Roder lige lidt med noget eksperimenterende kommentar verses Facebook, og derfor er der fjernet nogle kommentarer. Kærlig hilsen IT afdelingen.

  SvarSlet
 7. Det er sgu da hardcore coolish det foto!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Selv-ironi og evnen til at droppe forfængeligheden. Ingen selvhøjtidlighed. Det er grunden til at jeg læser din blog som den eneste blog overhovedet auf dem ganzen internet - selv om jeg overhovedet overhovedet overhovedet ikke har tid til det i daglig trædemølle alene med to piger på fire år.
  Respekt for den nye header!!

  SvarSlet