søndag den 15. juli 2012

Den du elsker

I forbindelse med min bogreception, havde jeg bedt mine rare gæster om at svare på nogle spørgsmål.
Spørgsmålene var: Nævn tre ting du elsker din partner for og Nævn tre ting, du har lært at leve med. De svarede anonymt. Ellers kunne vi jo allesammen pege fingre af "Henning" og råbe-grine: "HAHAHAHAHAHA, det er dig der tygger yogurten, dét kan vi sgu forstå man kan blive skilt af efter 25 år." Ikke at det par er blevet skilt, men I ved.

Lige nu runder vi uge 29, og det er for nogen deres anden ferieuge, for andre den første, for nogen den sidste uge. I alle tilfælde af en ferie kan vi komme hinanden ved 24 timer i døgnet og der er god tid til at fundere lidt over hvem det er du er sammen med.

De svar jeg fik fra mine gæster, var så fine, at jeg vil poste dem her på bloggen, for der er sgu da så meget kærlighed i dem. Også selvom de bare handler om at tygge yogurten. Eller lange toiletbesøg.

Her er den første:


Nævn 3 ting, du ELSKER din partner for

At han altid synes, jeg er smuk, uanset hvordan jeg ser ud...

At han altid synes, jeg er 'dygtig'.

At han ikke har noget imod, at vi på mange måder har ombyttede kønsroller herhjemme :)


Nævn 3 ting, du har ... hvad skal vi sige ... lært at leve med

Meeeeget lange toiletbesøg.

Låger og skabe der aldrig bliver lukket.

At vi bare tænker meget forskelligt som kvinder og mænd.

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige startet på din bog - og vil bare allerede sige tak. Godt nok er jeg kun på side nogle af 40, men jeg føler mig allerede meget mere almindelig. Det skal lige siges, at jeg endnu ikke har børn, men har tænkt, at det skulle jeg måske ikke have, fordi jeg sikkert ville blive præcis som du allerede beskriver, og sådan var der bestemt ikke andre der var - men det er der jo. Samtidig tænkte jeg, at vi måske havde mødt hinanden for sent, men I var jo heller ikke 22, da I mødte hinanden. Måske brikker alligevel på et tidspunkt falder i hak i mit liv. Tak for skøn læsning!

    SvarSlet
  2. Kære Ninasbibliotek. Det gør mig glad. Du er slet slet ikke alene. Overhovedet og jeg er glad for at du måske har vendt tankerne lidt. Jeg var 31, da jeg blev kærester med Thure og 33 da jeg fik Kasper, så nej helt ung var jeg ikke. Alder er sgu ligegyldigt. Fortsat god læser. ;-)

    SvarSlet