tirsdag den 28. februar 2012

Girly Hurly

I går sad vi alle fire i sofaen. Mig, Thure, Jeppe og Kasper. Så sagde Jeppe: "Mor du har en tissemand" og så er det jeg præcis ved, hvordan de næste minutter forløber. Kasper råber noget med, at hans tissemand er størst og så kan Thure ikke holde sig i skindet, fordi prutter og tissemænd er sjove og så råber han: "Nej FAR har en stor tissemand", og så råber begge drenge tilbage at DE har de største tissemænd, og så ender det som regel med at Kasper begynder at sprælle over hvor SJOVT vi har det og så skal han forsøge at prutte på kommando eller stikke sin numse i vejret, så vi allesammen kan se præcis HVOR sjov han er. Og sådan kører de i selvsving, mens de har en fest.

Her er det, at jeg ligeså langsomt glider ind i denne drøm:

For det kan godt være små piger med Chanel, de stadig prutter, men de har i hvert fald ingen tissemænd, de kan konkurrere med.

Billede er lånt hos Anine.

9 kommentarer:

 1. Kender godt følelsen... Har en søn på 3 og en kæreste hvis humor ofte er på samme niveau.
  Og så får jeg det samme ansigtsudtryk, som jeg husker, min mor sad med for 20-25 år siden...

  SvarSlet
 2. Kære Gud. Lad babyen i min mave være en pige... be' om...? :p

  På den anden side mener min mor vist at det er mig der starter den slags fester når jeg er på besøg derhjemme. Jeg tror ikke på det.

  SvarSlet
 3. Men hvad gør man så når pigen er lige så slem som store bror, jeg kender slet ikke til det der Chanel foto, min datter er Pippi med et drys af Emil.

  SvarSlet
 4. HA! Skønt indlæg. Og siger som mille ovenfor: Min datter er samme kombi Pippi/Emil. Der er gået skønne "rober" til spilde i str. 86 til 98 so far...

  SvarSlet
 5. Jeg sad i weekenden med præcis samme tanker (Og nogle lidt sortere om de næste maaange år) mens min mand, min 4-årige og min 1-årige drenge råbte, kørte med biler og sloges med sværd.....

  SvarSlet
 6. Jeg tror også at vi ville lave en pige Pippi style, men altså jeg bliver i lille-fransk-pige-i-kashmir-og-chanel drømmen. Bare engang imellem.

  SvarSlet
 7. Til gengæld synes jeg at pigen her ser meget ked ud af det. Så hellere have to drenge der er drenge.

  SvarSlet
 8. Og jeg som er ved at få grå hår af min pige som kun vil gå i kjoler, når hun nu har så mange seje bukser... Jeg tænker mig lige om en ekstra gang, og køber kun kjoler fremover, aller helst lyserøde med prikker på.... Det vigtigst må jo være at hun har det godt med det tøj hun har på!

  SvarSlet