lørdag den 5. september 2009

Nyt fra Bobberup og Babberup

Så er det lørdag morgen. Der regner og her er rimeligt stille i hytten, udover de mængder af sporadisk rod, som ligger og larmer.

Kasper ser Byggemand Bob fra Bobberup, og lillemor har puttet Jeppe fra Babberup. Kæft det barn er glad for mors bryster, jeg må snart købe et par nye tror jeg, for jeg er ikke sikker på, at to er nok.

Status fra babyland er indtil videre, at siden sidst vi var her med Kasper, har jeg lært at det der søvn er dejligt, men man dør ikke af blive afbrudt. Det var jeg sikker på sidste gang.
Man kan også godt sidde på lagkagehuset med en latte med et grædende barn uden at 3. verdenskrig udbryder. Og man behøver ikke et mindre atomarsenal, for at overleve turen hjem med grædende barn.

Og nu er der ikke flere bytes tilbage til at skrive her på bloggen, for er der noget jeg har lært fra sidste gangs babyland, så er det at stoppe mens legen er god. Jeg skal nemlig i Bilka efter efterårs støvler til Kasper, bleer til Jeppe og en lipgloss til moi. Og er der noget man behøver hjerneceller til, så er det at vælge farven på lipgloss. Det ved enhver.

Hvordan staver man egentligt til lipgloss??


9 kommentarer:

 1. tænk, hvor god du er! Alt det du har lært. Er totalt imponeret. Jeg ser lige i skuffen om mine gigabryster fra sidst stadig ligger der, hvis du skal bruge nogen.

  SvarSlet
 2. Leebglåååååååååås ;-) Seje mor!

  SvarSlet
 3. Skal du i den der One-Stop-Bilka i Fields? Der må de da have bryster også. One-Stop, si? Ellers kan du prøve med 'Amme søges på Amager' på FB eller Twitter - folk plejer at være meget hjælpsomme.
  Slik Kejsersnut i ansigtet fra mig!

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre, alt stadig er lyserødt hjemme hos jer. Og betryggende at vide, at man bliver mere afslappet når nummer to kommer til.
  Jeg var ikke i NETTO i tre måneder af bare skræk for at aben skulle starte sirenen. Jeg kan ikke selv overskue andre folks hylende unger, så hvorfor skulle de kunne overskue os? Næste gang vil jeg være ligeglad ligesom dig.

  SvarSlet
 5. Julia, du siger bare til hvis du finder de der kæmpe kasser fra sidst, jeg lover at passe godt på dem i låneperioden.
  Og Mette, kejsersnut er slikket og har slikket tilbage. Man får de blødeste ks fra den unge mand.
  Ida: Jeg turde SLET ikke gå ud de første to uger med Kasper. Det var frostvejr og jeg var sikker på at han døde ag kulde, eller led vuggedøden fordi han fik dynen ned over hovedet. Jeg kan heller ikke klare andre folks skrigeunger, men mine egne, det er da okay ;-)

  SvarSlet
 6. Kære. Vi lærer mens livet foregår... velkommen til baby nr 2, og goddav til et liv hvor praktiske gøremål - oftest med 2 unger på slæb- IKKE får vores sind i kog! Tonen bliver automatisk mere direkte, og fænomenet opdragelse får flere aspekter/ Glæder mig til at se jer :-) KH Det tårnhøje helvede fra Jylland (PS: Måske du er interesseret i de mest cool Burberry pumps, str 38/39, med plateau, mørkebrun - hvis ikke jeg var 185 cm i forvejen, og altså med disse sko på, nærmere mig de 2 m, så var de købt på stedet. Sig til hvis det har fanget dit indre shopping Ego ;-)))

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det dejligt med alt det nye, du har lært. Jeg er også langt mere modig anden gang. Bilka i Fields er jeg dog nærmest aldrig modig nok til. Ikke engang, hvis jeg ikke har børn med :-D. Og ja, det er SINDSSYGT hvor meget rod, der følger med, bare fordi der kommer et lillebitte nyt familiemedlem. Sindssygt!

  SvarSlet
 8. Første gang min ældste datter var med i Fields (ca. 8 uger gammel) endte jeg med at sidde i sofa udstillingen i Bilka og amme hende. Hun fik et sult skrige flip af den anden verden og nybagt mor kunne ikke overskue at kæmpe sig vej fra Bilka til ammerummet på 2. sal. Det var endda en lørdag i december så der var godt med tilskuere til vores lille "show".
  Med nr. 2 er jeg blevet noget mere afslappet overfor skrig (sjovt nok også overfor andre folks børn)og nu kan jeg godt overskue at hun skriger til jeg når hen til et acceptabelt ammested :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Hmm sad for sjov og googlede min søn, og kom så frem til bl.a. denne blog,ville bare sige at der virkelig findes e´n Jeppe fra Babberup han er fem år :-) og Babberup ligger på sydsj.
  syntes bare det var meget sjovt. :-)
  mvh. Henrik fra Babberup :-)
  Jeppe fra Babberups far

  SvarSlet