søndag den 27. september 2009

Brødrene Fuhrmann-Kjær

Hej hej, det er mig der plejede at skrive hver dag her på bloggen. Så fik vi Jeppe og så skal man ligesom ind i et andet tråd. Og det er i hvert fald ikke i weekenden, at jeg er i det lette gear, hvor der er tid til at få redt hår eller skrevet andet end 2 liter sødmælk på indkøbslisten.

Men billeder fik vi taget, så her er lidt af galleriet af den seneste yngel.


Gammel kærlighed ruster aldrig. Kasper i sin elskede vogn.

Kasper holder morgenhygge på altanen

Et umuligt projekt. At få to børn til at sidde bare nogenlunde stille på samme tid.

Lille Jepling

Mor og Jeppe

The Kejsersnut10 kommentarer:

 1. Arh, så fint at se jer! Og så kønne unger.. *henført sukken*

  SvarSlet
 2. Hold kæft, hvor er I søde, alle tre! Så smukke. Og det der med weekenderne kender jeg alt til. Jeg skulle faktisk lige vænne mig til, at weekenden var der, hvor man er allermest smadret og har allermindst tid til sig selv.

  SvarSlet
 3. Åhhhh...sku´ man måske snuppe bare en lille bitte baby mere...??? Det ser jo nemt nok ud...Og weekenderne - ja, sådan er de bare. Ellers mærker jeg mig ved at du på billedet af lille jepling har cowboybukser på. Allerede??? Synes at huske noget med ventebukser det første halve år efter fødselen, eller så. Er lidt misundelig både på cowboybukserne og på babyen.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle dejlige billeder :-)

  SvarSlet
 5. For fisan hvor ser i skønne ud alle tre! Lige til at spise :-)

  SvarSlet
 6. hvad med mande, hvad laver han? har han barsel eller?
  er lidt ny her på siden så har ikke lige fulgt med i hele forløbet :)

  SvarSlet
 7. Årh manner, tak for jeres søde hilsner.
  Arty-Farty: Det er desværre ikke mine ben i de cowboybukser. Ak jeg mangler 14 kg. før jeg vejer det der kan være i mine cowboybukser.
  Anonym: Manden er også på barsel ja ;-)

  SvarSlet
 8. jeg synes du har klaret det endnu mere umulige end at få to børn til at sidde stille - du har sgu da lipgloss på og ser godt ud :-)
  kh anette meldgaard

  SvarSlet
 9. Anette: Tusind tak, og Jep jeg har nemlig lipgloss på, men også kun fordi billedte skulle bruges til et blad. Jeg har sådan en panik make-up, som jeg blev meget trænet i at bruge, da Kasper var lille. Det skriver jeg et blogindlæg om senere ;-)

  SvarSlet